Simar - Roli umire,u Simarinom naručju!

Indijske Serije

Simar – 10.04.2016. – Roli umire,u Simarinom naručju!

By  | 

BeFunky Collage

Simar – Roli umire,u Simarinom naručju!
Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Roli: “Da ti poslednji put vežem ovu “rakhi” narukvicu?” Simar se okrene od nje, u suzama je i kaže da ne. Roli je oslovi, zatim joj uzme ruku i zaveže joj “rakhi” narukvicu oko ruke. Roli je emotivna: “Kad god ti budem nedostajala, pogledaj je (narukvicu).” Simar stavi ruke na usta, neutešno plače. Zatim pogleda u Sida koji je okrenuo leđa i stavio ruku na lice, i on plače. Roli se nasmeje: “Hej…” Sid je u suzama: “Šta je?” Roli: “Ljut si na mene?” Sid ustane sa stolice i okrene se, povisi ton: “Naravno da sam ljut!” Roli: “Nećeš mi reći ni “good bye”?” Sid: “Prekini sa tvojim glupostima! Razumela si me?” Sid se sagne kod nje i emotivno je uhvati za bolničku odeću: “Cheetar-cock.. Cheetar cock.. (Reč koju Sid nikada nije znao da pravilno izgovori, zaista ne znam kako se pravilno piše)” Roli se nasmeje. Sid kaže da mu je njegova “teacher cock” rekla da ga neće ostaviti. Sid sklopi ruke, i u suzama je moli da postane njegova “teacher cock”. Zatim je moli da ne ode, ostavljavajući ga… Roli pruži ruku, svoj mali prstić, i pita ga da li će se zakačiti, poslednji put… Sid je brzo zakači malim prstom za njen mali prstić. U pozadini je Sidova i Rolina pesma, Sid nju poljubi u ruku. Oboje su u suzama. Roli: “Sada ću mirno otići! Dosta je sada… Aman, koliko plakanja?? Tako ćete da se oprostite sa vašom Roli? Seko, Staramajko, šta je sve ovo? Hajde, osmehnite se. Svi se osmehnite. Ja želim da vas sve vidim sa osmehom na licu. Hajde da napravimo jednu fotografiju…” Roli zamoli Sankalpa da uslika sliku. On slika prednjom kamerom, Roli ih sve natera da se postroje.. Svi imaju osmeh na licu, a suze u očima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  10 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site