Simar - Roli umire,u Simarinom naručju!

Indijske Serije

Simar – 10.04.2016. – Roli umire,u Simarinom naručju!

By  | 

BeFunky Collage 3

Simar peva, mazi Rolinu kosu, i priseća se kako je to mnogo puta radila… Roli je u suzama, drži se za ranu, dok joj Simar emotivno pevuši pesmu… Odjednom, Rolina ruka pusti Simarinu i padne na krevet. Roli umire… Simar nastavi da peva pesmu, iako je svesna da njene Roli više nema, i da se nikad više neće vratiti… Sid uđe unutra sa doktorom, ali kad vidi Roli, stavi prst na usta kao da govori doktoru da bude tih jer Roli spava. Simar je emotivna, pita da li je završila i ovaj nestašluk, je l srećna. Izgleda da Simar tek sada primeti da je Roli mrtva, oslovi je i prodrma lagano.. Nastavi da je drma, govori joj da da neki odgovor, i pesmu joj je otpevala. Sid moli lekara da je pregleda, svi su u neverici. Doktor je pregleda, zatim govori da mu je žao. Lekar: “Nje više nema.” Svi su u suzama, Sid padne na kolena i plače. Uplakano je dotakne za ruku. Simar je poljubi u čelo, i stavi svoju glavu kod njene. Sid je zakači malim prstom. Svi su na mestu gde se obavlja Rolina kremacija. Svi su na nogama, jako su povređeni i uplakani, Simar sedi na zemlji i razočarana je. Tu je i Rolina i Simarina majka, a i Simarina prijateljica Prerna. Roli je obučena u crveno, poput mlade. Rolina majka kaže da je najveća bol za jednu majku da gleda kako njeno dete odlazi pred njenim očima, ona je u suzama, a Prerna je pokušava utešiti. Kuši je teši da se kontroliše, da ne gubi hrabrost. Sveštenik upita Sida da odradi ritual.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site