Simar - Roli umire,u Simarinom naručju!

Indijske Serije

Simar – 10.04.2016. – Roli umire,u Simarinom naručju!

By  | 

BeFunky Collage 4

On se priseća njegovih trenutaka sa njom. Simar sedi dole, ona ugleda Roli, tj. to je njena iluzija. Roli pita šta je sve ovo, obećala joj je pre smrti da neće plakati, pita je zar će je tako ispratiti. Doda da sada ima dugačko putovanje pred sobom. Simar kaže da ne plače, pita je da li je sada srećna. Rolina iluzija počne hodati odatle. Simar se priseti Rolinog poslednjeg momenta. Staramajka govori da je Rolina poslednja želja bila da Simar obavi njen poslednji ritual. Sveštenik veli da taj ritual ne može obaviti jedna žena. Staramajka mu kaže da bolje da je on ne uči šta žena ne sme raditi. Sveštenik kaže da ako se to dogodi, Rolina duša nikada neće pronaći mira. Simarina prijateljica, Prerna, pita gde je ispisano da žena neće naći mira ako njenu kremaciju ne obavi njen muž. Rolina mama kaže da ne zna šta je pogrešno a šta ispravno. Ali bi poslednja želja njene ćerke trebala da bude ispunjena. Sveštenik im kaže da rade šta hoće, ali on ne može da gleda kako se to odvija. Staramajka uzme baklju sa vatrom od Sida i da je Simar. Staramajka: “Znam kroz šta prolaziš, Simar. Međutim, obećala si Roli i njena poslednja želja bi trebala da bude ispunjena.” Simar uzme vatru, približi se telu. Sid vodom ugasi vatru i izjavi da onaj ko je ubio Roli, ne može da obavi njen poslednji ritual. Staramajka upita šta to radi. Sid pita šta zapravo ona radi, pita je da li želi da rituale obavi Simar koja je i odgovorna za Rolinu smrt. Ona je Rolin ubica!
Najava: Sid napušta kuću, Staramajka ga pita šta to radi. On joj odgovori da ne može živeti pod istim krovom sa Rolinim ubicom, stoga napušta kuću. Simar mu govori da sačeka, neće on nigde otići, jer će ona (Simar) to uraditi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site