Verma ima dokaz protiv Đuvale!

Indijske Serije

Simar – 09.05.2014. – Verma ima dokaz protiv Đuvale!

By  | 
Roli i Sid

Roli i Sid

Baradvajevi predlažu komšiluku da se ujedine protiv Đuvale. Tu su i dva Đuvalina bandita koja sve slušaju. Oni su uvereni da komšiluk neće pomoći Baradvajevima. Teraju ih da se raziđu svojim kućama, u rukama su im motke. Mano im prkosno priđe i počne da viče da oni nisu kukavice pa da beže od problema, dovoljno su hrabri da se suoče s njima. Tera komšiluk da oteraju zajedno te bandite. Jedan od bandita joj preti da ne brblja više. Ko se usudi da napravi i korak, izgubiće život. Mano hrabro istupi, kao i ostali muški članovi Baradvaj porodice. Prem im zapreti da će ih prebiti ako samo pipnu nekoga od njih. Staramajka počne da hvali boginju i da cepa Đuvalin poster. Mano takođe pocepa Đuvalin poster uzvikujući: “Dole, Đuvala!” Banditi su besni na Staramajku i hoće prvo s njom da se obračunaju, vade nož. Međutim, Baradvajevi (muški članovi) se ispreče i ne daju na nju. Brzo priđu i svi ostali, kao i komšiluk. Banditi su uplašeni. Verma ih pita koga će oni to da ubiju, svi su oni uz Baradvajeve. Oni su njihova porodica. Ako su dovoljno hrabri neka se bore sa svima njima. Ceo komšilik počne da viče da je uz njih. Banditi im uplašeno priprete da se ne približavaju, ali ih ovi ne slušaju. Počnu da ih gađaju voćem/povrćem. Banditi beže. Staramajka kaže da mogu svaki problem savladati ako budu zajedno. Verma predlaže da obaveste medije o Đuvali. Simar odgovara da nemaju dokaze protiv nje. Verma kaže da ima ona, daje im svoj mobilni da pogledaju snimak na kome joj Đuvala preti pištoljem. Roli kaže da sada niko neće moći da spasi Đuvalu. Simar veli da je vreme da iznesu istinu u javnost. Prem kaže da nije lako jer su vlasti uz nju. Roli predlaže da traže pomoć medija, pustiće snimak na TV. Kuši razmišlja kako je taj narod poludeo, sve će ih pobiti. Verma se slaže sa Rolinom idejom. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site