Simar - 09.11-11.11.2011. - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar – 09.11-11.11.2011.

By  | 

214257-the-sasural-simar-ka-team.jpg 09.11.2011.

Sidd govori da Prem treba da se razvede od Roli i venca sa Simar.Simar kaze da to nije u redu.Sidd je pita da li je u redu to da se Roli i Prem vencaju,Simar cuti.Roli i Prem se sloze da je to dobra ideja.Sidd im govori da to moraju u tajnosti da urade,jer inace Staramajka nece dozvoliti.Simar zeli svima da kaze,ali je Roli,Prem i Sidd ubedjuju da cuti.
Sutradan,Prem i Sidd pricaju o Premovom razvodu sa Roli,kada nailazi Staramajka.Ona nije cula sta su pricali ali vidi da se nesto cudno desava.
Prem i Sidd su kod advokata,uzimaju papire (nesto su pricali,ali nisam razumela sta) i odlaze.
Staramajka gleda pozivnice za vencanje Roli i Prema.Uma,Pari i Karuna odusevljeno pokazuju Premu pozivnice.Prem krene nesto da kaze,ali ga Sidd zaustavi tako sto ga uhvati za ruku.To Staramajka vidi.Prem ode u sobu.Staramajka pobedonosno pogleda Simar kojoj su pune oci suza…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


10.11.2011.

Kasnije,Sudzata kaze Staramajki da Prem nije srecan zbog tog braka i pita je koja je korist onda od toga.Ona dodaje da on mnogo voli Simar.Staramajka kaze da je razume (Sudzatu),ali da ona ne moze da promeni odluku.Kada Sudzata ode,Staramajka razmislja kako Prem nece tako lako pristati na brak sa Roli.
Prem pokazuje Simar papire za razvod.Staramajka to vidi,ali nije cula sta pricaju.Ona se pita o kakvim papirima se radi…
U kuhinji,Uma,Pari i Karuna se raduju sto je Simar tuzna.Uma kaze kako ce kad se Roli venca za Prema,nju okretati oko malog prsta.Dolazi Staramajka i govori im da ima vazan zadatak za njih.One pitaju koji.Staramajka govori da je primetila da se nesto desava izmedju Simar i Prema i da to mozda moze da naskodi vencanju Prema i Roli.Ona zeli da one saznaju sta je to.Njih tri su srecne zbog toga. Pari pretura po Simarinoj sobi i nalazi papire za razvod,ali tad nailazi Prem.Pari smislja izgovor i odlazi.Prem sumnjivo pogleda ka ormaru. Kasnije,Pari dovodi Staramajku u Simarinu sobu i pocinje da trazi papire na mestu na kom su bili,ali sad ih nema.Ona kaze Staramajki da je videla neke papire,koji nisu izgledali kao da su za posao,ali ih sad nema.Staramajka se zamisli.
Posle,Staramajka govori Simar da Uma,Pari i Karuna sumnjaju da planira nesto sa Premom sto bi poremetilo njegov brak sa Roli.Ona je pita da li je to tacno.Simar odmahne glavom,a zatim zurno ode u kuhinju…

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *