Simar (1 239. ep. ) 20.07.2015. - Mohini preti Anđeli i Sanđu!

Indijske Serije

Simar (1 239. ep. ) 20.07.2015. – Mohini preti Anđeli i Sanđu!

By  | 

11721346_1460548407581886_500022496_n

Simar:”Sanđu, Anđeli šta se desilo?” One odu pored Đanvi i Kuši. Simar:”Deco, šta se desilo?Što ste takve?” Devojčice signaliira da su dobro. Mohini:”Are, Simar, bespotreno se brineš.One su se igrale samnom, umorne su, krenula sam da ih uspavam , ali rekle su da žele gledati venčanje, pa sam ih dovela.Je l tako?” Devojčice klimnu glavom kao ‘da’. Roli:”Da, seko, Mohini je u pravu.” Svećenik pozove nevestu, Mohini kaže da će je i ona odvesti. Simar sedne pored Prema, svećenik počne obred.Stavi Premu crvenu boju. Svećenik kaže da vežu Simar veo za Prema. Mohini krene da to uradi, ali Roli je zaustavi, izvine se i kaže da to pravo ne može nikom drugom dati. Mohini se razbesni, Roli veže veo za veo.Mohini učini da Simar veo padne njoj s glave, ona ga ponovo stavi na glavu. Mohini oseće delić njenog vela i ustane, Sunanda i ona se smeše zlobno. Mohini drži delić u ruci, u sebi govori da će je najviše boleti ( Simar ) kada bude gledala kako Prem ide sa njom ( Mohini ).

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava:
Simar i Prem obilaze svete krugove, Mohini nešto govori i sveže delić vela, Simar padne…

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

29 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site