Simar (1 295. ep.) 22.09.2015. - Sanđu se čudno ponaša!

Indijske Serije

Simar (1 295. ep.) 22.09.2015. – Sanđu se čudno ponaša!

By  | 

page3Simar (1 295. ep.) 22.09.2015. – Sanđu se čudno ponaša!

Guru ji krene da baca neki prah po kuci dodje do slike na kojoj je Indarvati i baci prah na nju.Tan prah se vrati i padne na njega.Guru ji je sokiran. Ovi gore su sobi cuju vrisak Guru ji-a. Oni izadju iz sobe i odu u hol, vide Guru ji-a kako lezi unesvesten u hramu. Svi su zbunjeni, oni ga pokusavaju probuditi i na kraju uspeju. Radjendar pita kako se to dogodilo. Guru ji ustane, Radjendar ga pita da li je dobro, on kaze da. Staramajka pita sta se desilo, on kaze da ga je neka sila gurnula kada je on bacio prah sa sliku i tada je pao u hram. Doda da je pre rekao da nesto nije uredu. Sandju dodje, kaze da je pospana i kaze Simar sa dodje.

Staramajka kaze Simar sa ide i neka se i ona odmori. Sandju krene, ali pre nego sto ode pogleda u sliku i smesi joj se.Amar to vidi, zacudjen je. Simar i Sandju su u sobi, Simar peva uspavanku Sandju, dok se Sandju igra sa lutkom.Simar to ne primecuje. Amar dodje, vidi da Sandju ne spava, kada ga vidi skrije lutku. Simar ustane, Amar joj kaze da ona zena nije bila luda, govorila je istinu.
Amar je u svojoj sobi, zamisljen je. Prikazuju nam nekog kako ide prema njegovoj sobi, otvori vrata.Prikazu nam Sandju, Amar se sokira, Sandju vrti preskalicu u rukama. Simar se probudi, vidi da nema Sandju, uplasi se i ode da je trazi. Dodje u hol, Amar je oslovi. Ona ode u njegovu sobu, tamo vidi Sandju, Sandju je zagrli. Simar pita sta ona radi tu, Amar joj kaze da zeli da razgovara sa njom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Oni se malo udalje od Sandju. Amar joj kaze da se Sandju ponasa cudno, nesto nije uredu. Simar kaze da je sigurno bila zedna pa je sisla dole u hol. Amar kaze ne, izgledala je kao da ga je htela napasti, a i kada je ona pevala uspavanku, Sandju nije spavala, igrala se. Doda da je dosla tu s konopcem.Simar kaze da je to uze za preskakanje, jel poludeo.A i, ona je dete. Simar dolazi u svoju sobu sa Sandju.Pita Sandju zasto je isla kod Amara, ona je pogleda, pa legne. Simar je zabrinuta u sebo kaze da je Sandju sigurno uplasena. Sandju spavam.Simar je gleda. Amar kaze da mora da proveri sta se desava, on ode u hol, gleda, okrene se i pogleda u sliku, sokiran je.
GLEDAĆETE:
Svi dolaze u hol kada cuju zvuk nanogica.

Invalid Displayed Gallery

 

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site