Simar (1 296. ep.) 23.09.2015. - Guru ji ode u bolnicu!

Indijske Serije

Simar (1 296. ep.) 23.09.2015. – Guru ji ode u bolnicu!

By  | 

page3Simar (1 296. ep.) 23.09.2015. – Guru ji ode u bolnicu!

Svi u kuci cuju zvuk nanogica, Simar kaze opet, ona zeli da izadje, ali ne sme ostaviti Sandju samu. Amar se pita sta se desava. Staramajka ustane sa stolice, a i ovi ostali se uplase. Amar kaze da zvuk dolazi iz hola, neko je tu. I on se nece okrenuti dok mu se ne priblizi.

Simar kaze da mora izaci, ona ode. Ona dodje u hol, vidi Amara i senku nekog ko mu se problizava i zeli ga napasti.Ona vice njegovo ime. Svi se uplase kada cuju, svi dodju u hol. Simar upali svetlo. Simar kaze sta je videla.

Staramajka kaze da provere da li su svi prozori zatvoreni i da li u kuci ima neko. Guru ji dodje, pita Staramajku sta se desilo. Ona mu kaze. Sankalp i Satu dodju i kazu da nema nikog i da je sve zatboreno, onda Amar dodje i kaze da ima jedan prozor koji je otvoren. Sudata pita ko je to bio. Guru ji kaze da je to zabrinjavajuce, ali je to i neki trag.On bi zeleo da svi odu iz kuce dok on to ne resi, Staramajka kaze ne, nece nigde ici jer je to napad na porodicu ne na kucu.Simar se slozi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Guru ji kaze da ce ujutro krenuti sa Maha molitvom. Sandju pogleda u sliku na kojoj je Indarvati.Smesi se. Jutro je, Simar pravi caj za Guru ji-a, Sandju dodje do nje i nagovori je da joj ide naci lutku.Simar se cudi ali ode. Sandju stavi nesto u Guru ji-ev caj.

Simar dodje, da Sandju lutku.Sandju ode da se igra. Amar dodje u kuhinju, krene da kaze Simar nesto za Sandju, ali ona ne zeli da ga slusa.

( NASTAVAK NA SLED.STR. )

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site