Simar ( 1 299. ep. ) 26.09.2015. - Simar ima plan kako da sazna Indarvatine namere!

Indijske Serije

Simar ( 1 299. ep. ) 26.09.2015. – Simar ima plan kako da sazna Indarvatine namere!

By  | 

oneSimar ( 1 299. ep. ) 26.09.2015. – Simar ima plan kako da sazna Indarvatine namere!

Indarvati kaže da se ne moraju plašiti jer ona želi da im pomogne.Zvono na vratima zvoni.Svi se uplaše, okrenu se prema Indarvati ali nje nema.Svi se čude.Amar ode da otvori vrata, policajci i inspektor su tu.Inspektor kaže da im treba slika.Svi su šokirani.

Parise pita kako će odneti sliku kada Indarvati nije u njoj.Samo okrvir?Sankalp stane ispred slike.Inspektor mu govori da se skloni, na kraju mora.Svi se šokiraju kada vide da je slika čitava.Policajac je uzme, kaže inspektoru da je slika lagana, a on je rekao da je teška.Simar ga gleda u čuđenju.Policajci i inspektor odu.Shailu pita kako je slika ponovo čitava.

Ostali govore da je Indarvati otišla.Simar kaže da nije, ona je tu.Ona doziva Indarvati.Indarvati se pojavi, kaže Simar da je pametna.Ona je napravila lažnu sliku.Smeje se.Nestane, pa se pojavi.I tako nekoliko puta.Staramajka je pita šta to radi sa njima.Indarvati kaže da će posle tri dana njihove sve brige nestati, neka se malo nasmeše.A sada, želela bi da se odmori.Simar kaže na engleski gostinjska soba, a Indarvati je ne razume.Simar se ispravi.Indarvati kaže da joj treba i topla voda.Staramajka joj kaže ima topla voda.Sve će biti pripremljeno.Indarvati svima poželi laku noć i ode.
Simar kaže Staramajci da krene sa njom u hram.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


One odu u hram.Staramajka je pita zašto je poslušala.Simar kaže da nemaju drugog izbora.Staramajka pita zašto Indarvati želi da im pomogne.Indarvati se pojavi pored hrama, ali ne može da čuje razgovor Staramajke i Simar.

( NASTAVAK NA SLED.STR. )

 

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site