Simar - 1 303. epizoda!

Indijske Serije

Simar – 1 303. epizoda!

By  | 

BeFunky Collage1Sid dolazi u Simarinu sobu, vidi Prema kako lezi na krevetu.On sedne na krevet, postane emotivan, priseca se njihovih zajedničkih trenutaka.Sid je u suzama.On kaze da je bespomoćan, ne može ništa da uradi.On vidi krcag, uzme ga, jos vise place, priseca se Roli.Simar i Amar dodju u sobu, Simar kaz Sidu da Roli nije daleko od njega, moze ga cuti i videti, nije sada srecna kada ga gleda kako plače.Sid kaže da je u pravu, Roli je njegov život i njegov dah, neće joj dopustiti da plače.Sve će biti uredu.Doda da se nada da neće upasti u nove probleme.Simar kaze da će se zajedno suočiti sa njim.Sid kaze nesto o Indarvati, Amar im sigbalizira da odu u hram.Sid kaze da veruje da ce Indarvati vratiti Roli i Prema a sada da idu da jedu.

Simar u sebi kaze da zna da ih Indarvati posmatra.Indarvati stoji kod vrata.Ovi dolaze u hol, Indarvati se pojavi kod stola.Simar kaze Sidu da uradi arti pre jela, to je tradicija.Amar, Simar i Sid odu u hram.Amar kaze da ima ideju, Indarvati je rekla da nema nikakve veze s onom zenom koju je ubila, ali ona nesto krije.Mozda ce naci nesti u njenoj kuci.Simar kaze da im je Sandju rekla da je ta zena mrtva.Amar kaze da ona jeste, ali kuca nije.Simar kaze da je u pravu. Jutro je, svi su za stolom, osim Amara i Sida.Indarvati pita gde su oni, Đanvi se uplasi i ispadne joj kašika.Simar je lita da li je dobro.Đanvi kaze da je boli glava i da ce doruckovati u sobi.Simar kaze da, Đanvi ode.Indarvati pita Simar da li je sve uredu.Simar kaze da su je potresla dešavanja u kući.Indarvati kaze da je posalje njoj, izlecice je.Simar kaze da nema potrebe, biti ce uredu.Indarvati opet pita Simar gde su Amar i Sid.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gledaćete:Sid i Amar su u kuci one zene, oni vide Simarinu sliku, onu iz knjige.Sokirani su.Dolazi Indarvati, oni se skriju.

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

  13 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site