Simar ( 1 304. ep. ) 02.10.2015. - Porodica Baradwaj pokušava otkriti Indarvatinu tajnu!

Indijske Serije

Simar ( 1 304. ep. ) 02.10.2015. – Porodica Baradwaj pokušava otkriti Indarvatinu tajnu!

By  | 

BeFunky Collage1Simar ( 1 304. ep. ) 02.10.2015. – Porodica Baradwaj pokušava otkriti Indarvatinu tajnu!

Indarvati pita Simar gde su Amar i Sid.Simar joj na engleskom kaze da su otisli u bolnicu, ova ne razume, pa joj Staramajka prevede na hindu. Indarvati pita zasto, Simar kaze da ne Sid bio u krcagu dugo vremena, pa su otisli lecniku da ga pregleda.Simar u sebi kaze da mora nazvati Sida sa vidi sta se desava.Onda kaze da ce pozvati lecika da vidi jel sve uredu sa Djanvi. Sid i Amar ulaze u kucu, Simar ode u hram i nazove Sida, on se javi.Simar ga pita jesu li nesto našli.Sid kaže da još nisu, ali pretražuju kucu.

Indarvati stoji ispred hrama i pita se zasto je Simar otisla tamo.Simar izlazi, vidi Indarvati ispred sebe, pita Simar sta drzi u ruci.Simar kaze telefon.Indarvati je pita zasto ga koristi.Simar kaze da bi razgovarala, ako druga osoba ima takav isti mogu razgovarati.Indarvati pita kako se cuju. Sid i Amar pretrazuju kucu, Sid vidi krv na zidu. Flashback: Zena vidi Indarvati kako je izasla iz slike, dodje do zida udari glavom u njega i padne.Indarvati se smesi. Flashback zavrsen. Sid vidi i neki papir pored zida, uzme i ga i sokira se kada vidi sta je na njemu.S druge srane, Simar govori Indarvati da je mreza bolja u hramu, tu je nema.Indarvati pita sta je to, Simar kaze zvucni talasi.Satu dolazi, razgovara s nekim na telefon.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


( NASTAVAK NA SLED.STR. )

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site