Simar ( 1 307. ep. ) 06.10.2015. - Simar odlazi u napuštenu palatu da bi saznala Indarvatinu tajnu!

Indijske Serije

Simar ( 1 307. ep. ) 06.10.2015. – Simar odlazi u napuštenu palatu da bi saznala Indarvatinu tajnu!

By  | 

BeFunky CollageSimar ( 1 307. ep. ) 06.10.2015. – Simar odlazi u napuštenu palatu da bi saznala Indarvatinu tajnu!

Indarvati je pripremila sve za molitvu, u crnom sariju je, tu su i neke potrebne stvari za molitvu.Leži Prem na tlu i Roli je tu u krčagu.Sudžata ramišlja.
Indarvati ustane, pita gde su Staramajka, Simar i Sid.Sudžata kaže da će danas kod kuće biti Roli, Prem i Uma.Staramajka i Sid su otišli po nju, a Simar se odmara u sobi, nije dobro.Indarvati pita da li je bolesna, ona će je pogledati.Sudžata kaže da spava.Indarvati kaže da joj neće smetati, samo želi da joj pomogne.
Pari se pita šta će se desiti sada, Simar nije u sobu.

Đanvi u sebi govori da će ih Indarvati uloviti i danas.
Indarvati ulazi u sobu, vidi da ispod čaršafa leži neko, ali pokrivena je i glava.Indarvati priđe krevetu i skloni čaršaf, vidi da Simar tu leži.Indarvati je pita da li je dobro.Simar kaže da nije dobro i zato je došla da se odmori.Indarvati kaže da joj je čudno da je sada odjednom bolesna, pita je da li je folira.Simar kaže da mrzi kada neko sumnja u nju.Indarvati kaže da nema veze, njeni problemi će biti rešeni.Doda da ide u svoju sobu, biti će joj udobnije.
Indarvati odvede Simar u njenu sobu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ovi dole u holu vide da je Indarvati odvela Simar u njenu sobu, kako će Simar sada izaći?Amar kaže da će sve biti uredu, neka ne brine.
Indarvati ode iz sobe, Simar otvori ormar i iz njega izađe Kuši, divi se Simarinoj ideji.Simar kaže da je ona ( Indarvati ) uradila onako kako su mislili, a i imali su rezervni plan.
Indarvati dođe u hol i kaže porodici da de u hram, ne želi nikakve smetnje tokom molitve.

( NASTAVAK NA SLED.STR. )

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *