Simar ( 1 308. ep. ) 07.10.2015. - Indarvati vrati Prema!

Indijske Serije

Simar ( 1 308. ep. ) 07.10.2015. – Indarvati vrati Prema!

By  | 

BeFunky CollageSimar ( 1 308. ep. ) 07.10.2015. – Indarvati vrati Prema!

Indarvati kaže da ona ode po Simar, svi se zabrinu.
Simar se skrije kod nekog stuba, neki dva čoveka dolaze, čuli su neke zvukove pa su došli da provere ima li nekoga.Simar ispred sebe vidi neke lance, prikazuju joj se mutne slike u glavi, oseća da je ona tu bila.
Pari tiho govori da Simar nije u sobu, prekinuće molitvu.
Sudžata zaustavi Indarvati, kaže joj da Simar ne moe da odluči.Zato što je na jednoj strani njena sestra, a na drugoj muž.Oni će to zajedno odlučiti, Simar nije dobro.
Ona dva čoveka koji proveravaju da li ima nekoga u palati vide da nema nikoga i odu.
Simar izlazi i povuče neki čaršaf, šokira se kada vidi sliku na kojoj su ona i Indarvati.Ne može da veruje.Simar kaže da je Indarvati bila veštica, ispod slike i Indarvatinog lika piše ‘Indarvati Gajendar Singh’ a ispod lika od devojke koja je identična Simar piše ‘Padmavati Gajendar Singh’.Simar je još uvek u šoku, ništa ne razume, ali je shvatila da su ove dve na slici bile sestre.
Porodica je u nedoumici, ne znaju šta da rade, ali na kraju Sudžata odluči da Indarvati prvo vrati Roli, pa onda Prema.Svi su šokirani, a pomalo i Indarvati.Ona kaže Sudžati da želi snaju a ne sina, neka razmisli ponovo.Sudžata kaže da nema razlike, Roli je njena ćerka, Prem je pred njima, a Roli nije, ona pati a nije kriva.Indarvati kaže dobro, kaže svima da se vrate u hram.Ona ponovo započinje molitvu.
Simar stoji i dalje gleda u sliku, priseti se kako je Indarvati nazvala ‘Choti’ tj. ‘mlađa sestro’.Ona se pita zašto je tako nazvala, a devojka koja je bila njena sestra je identična njoj ( Simar ).

( NASTAVAK NA SLED.STR. )

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!