Simar ( 1 442. ep. ) 31.12.2015. - Simar ponovo donese statu-u u kuću! - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar ( 1 442. ep. ) 31.12.2015. – Simar ponovo donese statu-u u kuću!

By  | 

2Devika kaže da je Patali iskoristila Simar i uzela statuu, pametna je.Kuši pita šta će sada.Simar radi pooju za statuu.Staramajka se i dalje pita zašto oseća da nešto nije u redu.Simar oslovi Staramajku, kaže joj da ona radi arti a ona gleda tamo, zašto?Staramajka kaže ništa.Simar kaže da uzme pladanj, Staramajka to uradi.

On misli da tu ima nešto što ona ne vidi.Simar pokušava da stavi žuti prah na statuu.Ona kaže da se ona ne može igrati sa Patali.Pojavi se nešto crno na njenog ruci, ona to baci na statuu.Staramajka jo kaže da stane.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Šta će sada.Simar se izvine, slučajno.Staramajka pita kako to, kako sada da ne brine.Sudžata treba jesti voće.Simar ode.Staramajka kaže da ima osećaj da se Simar promenila, kao da to nije ona, kao da je to neko drugi.Devika dođe.Staramajka je pita kako napreduje pravljenje statua.Devika kaže super.Ona kaže da Pari dobro radi.Ona padne na Simarinu ruku i žuta tekućina izađe iz njene ruke.Simar kaže da je u redu.Staramajka kaže da je tu nešto.Ona i Devika su šokirane.Devika misli da je Patali u Simar.

Najava:Devika kaže da je Patali božica veštica, đavola i sada je ona u Simar.Staramajka ih čuje.Ona im kaže da joj sve kažu.

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site