Simar ( 1 452. ep. ) 12.01.2016. - Prem želi da oženi Deviku, kako bi spasio Simar od Patali! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar ( 1 452. ep. ) 12.01.2016. – Prem želi da oženi Deviku, kako bi spasio Simar od Patali!

By  | 

page_1Simar ( 1 452. ep. ) 12.01.2016. – Prem želi da oženi Deviku, kako bi spasio Simar od Patali!

Prevod:Anabela.Hvala! 😀

Staramajka zamoli Prema da podje sa njom. On se slozi, ona mu isprica sve sto joj je Devika rekla o nacinu da spasu Simar. Prem se ne slaze, iznenadjen je predlogom. Devika veli Premu da se nekad ljudi moraju zrtvovati zbog svojih voljenih, ali kakva je ta zrtva, to odlucuju samo sudbina i okolnosti. Kusi takodje zamoli Prema da se slozi i pristane. Moraju sve to uraditi kako bi spasili i njega i Simar. Prem im veli da su van njihove pameti, ne moze ni pomisliti na to, a kamoli da ucini tako nesto. Pita Staramajku kako je ona mogla da se slozi sa tim. Ona mu kaze da mora to uraditi za njegovu Simar, to je ispit njegove velike ljubavi prema Simar. Zna da zvuci apsurdno, ali ne bi mu trazila to da postoji neki drugi nacin. Mora to da ucini, ako neki od ukucana sazna za Patalinu istinu, njihovi zivoti mogu biti u opasnosti. Mora pristati radi svih. Prem i Devika su u hramu, svi ostali im se pridruzuju. Sid zaustavi Prema da ispuni da ispuni Devikino celo sindurom, i pita ga sta to radi. Prem mu odgovori da zeni Deviku. Sid ga pita da li je poludeo, Prem kaze da je potpuno pri svesti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Karuna optuzuje Kusi da je ona odgovorna za ovu Premovu okrutnu odluku, Prem je upozori da ne uznemirava Kusi jer je to njegova volja, iskljucivo njegova. Roli pita Deviku zbog cega radi sve ovo, njena seka je toliko toga uradila za nju. Pita je da li joj tako vraca sve njene usluge. Uma prokomentarise da bi Devika trebala biti van kuce. Trebali bi da je isteraju napolje. Prem je zaustavi. On im jasno kaze da je to njegov zivot i njegova odluka, i niko ga nece moci zaustaviti u njegovoj nameri. Staramajka pomisli u sebi da su clanovi njene porodice jedan protiv drugog ali ona je bespomocna, ne moze uraditi nista. Rajhinder je zamoli da zaustavi ovu nepravdu. Staramajka sve sokira kada otkrije da je na Premovoj strani ako je to njegova zelja i ako u tome lezi njegova sreca. Karuna upita Staramajku sta to govori, Staramajka joj veli da je u Premovoj sreci i njena sreca. Rajhinder: “Kako mozete da podrzavate ovu nepravdu?” Roli: “Ovo je potpuno pogresno.” Prem: “Ko si ti da mi sve to govoris?”

( NASTAVAK NA SLED.STR. )

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site