Simar ( 1 452. ep. ) 12.01.2016. - Prem želi da oženi Deviku, kako bi spasio Simar od Patali! - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar ( 1 452. ep. ) 12.01.2016. – Prem želi da oženi Deviku, kako bi spasio Simar od Patali!

By  | 

page_2Roli: “Seka ti je dala sve.” Sid: “Preme, sta to nije u redu?” Roli kaze da ce pozvati seku, ona ce ga ubediti. U tom trenutku se pojavljuje Patali, ponovo u Simarinom telu. Ona posmatra sve sto se desava. Ona gleda besno ka Premu. Karuna: “Tamo gde je zena postovana, kuca je blagoslovljena. A tamo gde je zena uvredjena, i kuca je unistena. Kako mozes sve ovo raditi Simar?” Prem: “Ko ste vi da me zaustavljate? Rekao sam vam, uradicu ono sto zelim. Danas cu ozeniti Deviku.” Simar place. Karuna: “Ne, Preme. Simar je tvoja supruga, ne mozes ozeniti drugu zenu.” Roli: “U pravu ste. Moracemo da pozovemo policajce ukoliko ne bude hteo svojevoljno da shvati. Oni ce ga nauciti sve o zakonu.” Rajhinder podrzava Roli, naredi Sidu da pozove policiju. Zlobna Patali unutar Simar misli da Prem nece moci da uradi ono sto zeli, jer je cela porodica na njenoj strani i podrzava je.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Prem: “Napusticu Simar, ukoliko ne mogu da ozenim Deviku dok nje ima.” Svi su sokirani, Rajhinder pridje Premu i osamari ga. Roli mu ponovo kaze da je njena seka uradila toliko toga za njega, a on zeli tu istu Simar da napusti zbog te Devike. Cak mu ni Bog nece oprostiti zbog toga. Roli ponovo zamoli Staramajku da zaustavi ovo sto se upravo desava, zar ce biti okrutna. Prem kaze Staramajci da ne kaze nista, jer se njegova odluka nece promeniti, uprkos svemu. Napustice Simar danas, i ozeniti se Devikom. Roli se sada uputi ka Deviki, pita je zasto radi sve to, ona ju je spasila, sta sada nije u redu sa njom. Ne zna kako moze raditi sve to sa njima, neka zaustavi tu nepravdu. Simar: “Cinis gresku, Devika. Ovo vencanje ne moze da se dogodi. Preme, zasto radis sve ovo?” Ona place, spusti se na kolena i drzi ga za ruku u suzama. Ona je besna, ima zute, besne oci. Patali/Simar: “Ja sam tvoja Simar. (Prem misli u sebi da ne moze gledati Simar u suzama, neka mu njegova prava Simar oprosti.) Nemoj uraditi to, Preme…” Prem je odgurne od sebe na pod. Patali je besna.

Najava: Simar moli Prema da ne radi to. On ozeni Deviku. Svi su u suzama, on ispuni Devikino celo sindurom.

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site