Simar - 10.03.2014. - Mano prepoznaje Khushi!

Indijske Serije

Simar – 10.03.2014. – Mano prepoznaje Khushi!

By  | 

Simar - 10.03.2014. - Mano prepoznaje Khushi!

Simar – 10.03.2014. – Mano prepoznaje Khushi!

Jhanvi kaže ja sam trudna i udovica. Reci mi želiš li me još uvjek oženiti? Ja sam ubila svog muža. Ona je u suzama. On je bio vrag. Ona mu ispriča cijeu priču. Reci mi želiš li provesti život s ubicom i udovicom? Odgovori mi? On odlazi. Jhanvi je sama na ulici i u suzama.

Slijedeće jutro svi čestitaju holi jedni drugima. Svi uzimaju Mata ji-ne blagoslove. Mata ji kaže ovo je tvoj prvi holi ovdje Sonia. Voljela bi da možeš doći i biti s nama. Ona kaže i ja to isto želim, ali ako stavim boju na lice, uništit ću kožu. Stvarno bi voljela biti s vama. Sankal kaže ja ću ostati ovdje s tobom. Sonia kaže ne, ti trebaš ići i plesati na holiju. Karuna kaže ti trebao otići na mjesto gdje Sonia nije prisutna. Jhanvi silazi dole. Simar kaže sretan holi, i stavlja joj boju na lice. Ona je zaustavlja i govori da nije raspoložena za slavlje i ostalo. Mata ji kaže uredu niko neće stavljati boju na tebe samo pođi s nama. Simarse čudi zašto je tako ne raspoložena? Mausi ji kaže pozornica je spremna kao i ljudi. Idemo početi. Svi izlaze van. Roli, Simar, Uma i Pari stavljaju boju u kantu i poljevaju svoje muževe, pa se oni svete. Khushi kaže vidi ovo Sankal kako uživaju bez mene. Kako Billo ne igra na holiju. Idemo Billo. Prem kaže sretan holi Simar. Ona kaže takođe. Jhanvi se seća doktora Aroroa-e kako joj predlaže. Svi počinju s plesom, dok stariji uživaju u prizoru.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Khushi dolazi bez maske i govori, niko me ne može zaustaviti u plesu na holiju. Ona pomiješa dosta alkohola u čašu, i prospe sebi boju na lice. Ona kaže niko me neće preoznati. Konobari služe Bhang među porodicu Bharadway. Sid pije i Roli takođe. Mata ji ne pije. Mausi ji je pita. Khushi je sretna što svi piju. Verma tetka daje Jhanvi. Ona kaže šta ti radiš ovdje?Ona kaže znam da ne možeš da imaš boje na licu jer si udovica, ali možeš piti. Jhanvi uzima nevoljno.

Sid je pijan. On ne može da priča jasno. Rajhinder kaže Sujata-i udaj se za mene. Prem i Simar se smiju. On kaže Simar želiš li biti moja djevojka? Svi su pijani. Khsuhi dolazi. Ona se pretvara kao da plače. Sankal ide prema njoj i pita je zašto plačeš? Ona je stavila boju na njegovo lice. On kaže reći ću joj. On trči za njom. Khsuhi se sudari s Mausi ji. Ona kaže ko si ti ? Khushi pokušava da sakrije lice. Mausi ji pita kako se zoveš? Khushi kaže ja sam Verma-ina rodica. Mausi ji je zaustavlja i kaže Khsuhi.Ona je drži za ruku i zuri joj u lice.

Gledatćete Roli, Sid i svi plešu uz pjesmu jay jay shiv. Khushi je pijana. Ona dodiruje Roli. Roli je zbunjena njenim licem.

Epizodu prevela čitateljka Lejla. 🙂

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site