Roli se krišom vraća kući!

Indijske Serije

Simar – 10.07.2014. – Roli se krišom vraća kući!

By  | 
Roli se krišom vraća kući!

Roli se krišom vraća kući!

Kuši ugleda nekoga kako se penje uz stepenice. Pita ko je to. Vidimo da je to Roli, koja beži. Kuši požuri za njom. Roli se zaključa u svojoj sobi. Kuši zove porodicu i kaže im da je u kuću upao lopov. Neko je pozvonio na vrata, ali kada je otvorila, shvatila je da nema nikoga. Onda je ušla u kuću i videla kako se neko penje uz stepenice. Taj neko je otišao u Sidovu sobu. Prem i Sid odlaze da provere. Tamo pronađu Roli i šokirani su. Sid je pita šta radi tu, šta nije u redu. Prem tera Sida da siđu, Roli je sigurno imala neki razlog što je došla tako. Roli mu kaže da je u pravu, objasniće im kasnije, neka nikome ne pričaju da je došla. Surbi kaže porodici da je lopov izgleda pobegao, videla ga je kako beži. Kuši razmišlja kako se nešto sigurno događa između Roli, Sida i Prema.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sid ispituje Roli zašto se vratila na takav način. Ona se pravda da se nije lepo osećala tamo. Sid kaže da zna da ga laže, hoće da čuje istinu, dobro je poznaje. Roli se pita šta da radi. Sid traži da ga pogleda u oči i kaže mu istinu. Roli u sebi pomisli kako ne može ništa da mu kaže. Smisli da se vratila zato što joj je nedostajao. On joj kaže da je nedostajala i ona njemu, ali šta je sa testovima. Roli odgovori da joj je doktor rekao da je dobro. Sid je pita za bolnički račun, nije imala novca kod sebe. Ona mu odgovori da se Aditi postarala za to. Pričala je sa njom i ona ju je posavetovala da se vrati kući. Sid joj kaže da je trebala da ga nazove. Roli laže da joj je Aditi rekla da bi mogla da ga iznenadi. Pomislila je da će se obradovati. Sid kaže da joj veruje, ali bila je čudna poslednjih dana. Kao da je ne prepoznaje više. Roli odgovori da bi trebalo da se vrati u letnji kamp. On joj ne da, pita šta će reći porodici. Roli kaže da će ih naterati da shvate.
Kuši se pita šta se dešava, da li je to bio lopov ili neko drugi.
Surbi kaže Premu da je videla Roli. Shvatila je da postoji neki razlog zbog koga on i Sid žele sakriti njen dolazak. Sigurna je da znaju šta rade. Sid joj kaže da bi i Simar isto tako postupila, zahvaljuje joj. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *