Simar (1006. ep.) 20.10.2014. – Porodica se ujedinjuje! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar (1006. ep.) 20.10.2014. – Porodica se ujedinjuje!

By  | 

Prevod Jeca974427_787446784649172_1233248176_n

10726534_787446984649152_2105957096_n
Vikrant pita Karana zašto je rekao sve to. Karan kaže da je želeo da mu pomogne. Vikrant mu kaže da je na njemu da li će da joj kaže ili ne.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Simar dočekuje goste na krstarenju. Prem joj kaže da je dobio ugovor zbog nje, ne može sad da ga otkaže jer Surbi misli da će to ugroziti njen (Simarin) posao. Ne može da živi sa njenom uslugom, želi da joj vrati uslugu. Vikrant i Surbi se pitaju o čemu oni pričaju. Simar kaže da će morati da popije kafu sa njom i da odgovori na neka pitanja, tako će joj vratiti uslugu. Oni odu i sednu u restoran. Konobor im donese kafu. Surbi i Vikrant ih posmatarju. Simar ga pita da li mu nedostaje. Prem ustane. Simar mu kaže da stane, promeniće pitanje ako ne želi da odgovori. Prem se vrati i sedne. Ona pita za Anđeli i ostale ukućane. Prem joj odgovara. Oni se gledaju i sećaju se romantičnih trenutaka koje su imali. Kad Simar pita da li su svi srećni kao što su bili, Prem kaže da je kafa gotova. Simar mu kaže da je vratio uslugu, može ići ako želi. On ustane. Simar: “Zadnje pitanje. Uradila sam sve što si mi tražio. Zašto mi do sad nisi oprostio? Da li ti nedostajem?” Prem ima suze u očima. On ode. Simar obriše suze.

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site