Simar - 11. 03. 2016. - Pojavljuje se Kaal (đavo), Simar i Malti počinju rat jedna protiv druge! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar – 11. 03. 2016. – Pojavljuje se Kaal (đavo), Simar i Malti počinju rat jedna protiv druge!

By  | 

capture-20160311-225727

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Kaal (djavo) popije krv: “Vratio sam svoje moci na neko vreme nakon ispijanja ljudske krvi. Ostavio sam strah u Simar, i taj isti njen strah ce me ostaviti do “Chandra-mani”-ja.” On svira flautu. Simar je u svojoj sobi, ona gleda svoj odraz u ogledalu i priseca se coveka koji je plakao nad mrtvim telom svoje supruge, kao i reci ljudi da telo te zene deluje kao da u njenom telu nije preostalo kapi krvi.” Malti dolazi: “Predaj mi moj “Chandra-mani”, jer ako to ne uradis, ono sto se dogodilo onoj zeni, moze se dogoditi Roli, Andjeli…” Simar: “Ne!” Malti nestaje odatle. Roli nailazi i pita se sa kim Simar prica. Simar se pravda da je bila napeta zbog onoga sto se dogodilo na ulici. Roli se slozi sa njom, i ona je razmisljala o istom, i dosla do zakljucka da ni najgorem neprijatelju ne bi pozelela takvu smrt. Nije ni pomislila da neko moze imati tako tesku smrt.” Simar se priseti Maltinih reci, napeta je, misli u sebi: “Na jednoj strani je magicni biser moje prijateljice, koji moram zadrzati, moram spreciti da zapadne u ruke zlih moci, a sa druge strane je bezbednost i zivot moje porodice. Kraj moze biti bilo kakav, ali ne mogu da rizikujem svoju porodicu.” Malti dolazi do Staramajke, zamisli se da ce takvo nesto uraditi da ce joj Simar sama predati “Chandra-mani”, veli Staramajci da je vreme da porodica sazna njihovu tajnu, predlozi joj da krene. Staramajka pocne hodati. Svi clanovi porodice su u dnevnom boravku, Andjeli i Sandju se igraju. Simar razmislja, Malti nece mirovati dok ne dobije “Chandra-mani”, mora biti pazljiva. Staramajka dolazi, ona pocne senzualno plesati dok je u pozadini “Ang lagade re”. Simar posalje decu odatle. Staramajka plese u vulgarnom stilu, svi su zapanjeni.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *