Simar - 11. 03. 2016. - Pojavljuje se Kaal (đavo), Simar i Malti počinju rat jedna protiv druge! - Page 2 of 3 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar – 11. 03. 2016. – Pojavljuje se Kaal (đavo), Simar i Malti počinju rat jedna protiv druge!

By  | 

capture-20160311-225825

Radjendra upita sta je sve to. Malti veli da je volela da peva i igra u detinjstvu, volela je energicne pesme, i imala cudan ukus. Rajendra govori da to ne prilici njenim godinama, Staramajka ih upita da li ce joj oni sada govoriti sta joj prilici ili ne. Govori Umi da donese boje, napravice “Rangoli” u kuci. Uma odlazi uplaseno, Malti se zlobno smesi, Simar primeti i misli u sebi da je Malti iza svega toga. Simar krene i kaze Staramajci da je saslusa, Malti je upozori da je bolje pusti da peva. Doda da zivot nije zagarantovan, on moze biti oduzet u svako doba, pa je pametnije da svako ispuni svoje zelje. Staramajka primenjuje boju na sebe, igra se bojama, dok je svi zgranuto posmatraju. Staramajka igra okolo Sida uz pesmu “Ang lagade re”. Simar u sebi razmislja da ona ne namerava da odustane pred Malti. Zatim progovori i veli Malti da je ona u pravu, ne trebaju je zaustaviti, umesto toga trebaju da se uce od nje. Simar pocne plesati sa Staramajkom, ona prati njene korake. Svi posmatraje. Staramajka kaze da je dosta za danas, umorna je. Ona upita Malti kako je bilo, Malti klimne glavom i potvrdi. Simar besno pogleda ka Malti, koja joj poklanja zlobni smesak, Simar odvede Staramajku odatle u njenu sobu. Malti: “Um i telo se odlicno pomeraju uz ples.” Dama kaze da nju treba da je sramota sto ju je njena porodica videla u tom stanju. Malti: “Ovo je samo start, videces sta ce se sledece dogoditi, Simar!” Uvece, Simar je sa decom, oni spavaju.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  6 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site