Simar - 11. 03. 2016. - Pojavljuje se Kaal (đavo), Simar i Malti počinju rat jedna protiv druge! - Page 3 of 3 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar – 11. 03. 2016. – Pojavljuje se Kaal (đavo), Simar i Malti počinju rat jedna protiv druge!

By  | 

capture-20160311-230150

Simar zacuje neku pesmu, i zapita se da li je to opet ona ista pesma. Ona otvori prozor i ugleda Staramajku kako ide van kuce sa svecom u rukama. Ona je iznenadjena. Simar izlazi iz kuce, i vidi je kako ide iz kuce, pita se gde je posla tako kasno. Malti stize: “Ona odlazi na groblje. Ona nije svesna, i cim bude usla na groblje, njena dusa ce napustiti njeno telo poput mrtve zene onog coveka. Ako je zelis spasiti, onda mi daj “Chandra-mani”. Simar krene da spasi Staramajku, Malti posmatra. Simar krene za Staramajkom, doziva je, ali Staramajka je ne slusa i nastavi hodati. Staramajka prolazi kraj groblja, Simar se zahvali Bogu sto Staramajka nije usla na groblje. Simar je zaustavi pre nego sto ona udje na groblje. Simar: “Ako udjete na groblje, bice veoma lose. Ne mozete unutra.” Ona pokusava da oduva svecu, koja nastavi goreti. Simar pokusava gurnuti Staramajku odatle, ali ona nastavlja hodati. Staramajka odgurne Simar, koja padne. Simar: “Ona nije u stanju da me saslusa, moram je na silu odvesti kuci.” Simar pokusava zaustaviti Staramajku. Pita se odakle Staramajci ovoliko snage. Ona ponovo zamoli Staramajku da se skloni, ali Staramajka je ne slusa i nastavi hodati ka groblju. Simar je moli da stane i pokusava je odgurnuti.
Najava: Malti se obraca Simar: “Znam da mozes sve uraditi za svoju porodicu, daj mi “Chandra-mani”. Simar samo sto joj ne da Devikin biser.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  6 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site