Simar - 11.04.2014. - Bua preti da će se ubiti ako se Janvi vrati!

Indijske Serije

Simar – 11.04.2014. – Bua preti da će se ubiti ako se Janvi vrati!

By  | 

14878_459321317533651_1417437929_n

Simar – 11.04.2014. – Bua preti da će se ubiti ako se Janvi vrati!

Jahnvi kaže Simar i Roli da nikome ne trebaju govoriti ništa. Karuna kaže Khsuhi ne brini, ja sam stobom. Roli ih sluša.

Svi sjede u salonu s Jhanvi. Mata ji kaže hvala Bogu Bua ji je prihvatila Jhanvi. Ona će tamo živjeti sretno. Karuna kaže Mata ji Khushi žele ići na Kitty žurku. Ja nisam rekla da, ali mislim da to nije problem. To je dobro za nju. Mata ji kaže pitala sam sve članove porodice da ne idu, ali pustit ću je zbog toga što pitala sam svoju porodicu da ne idu, a ona nije član porodice. Khushi je veoma sretna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Anurag ide da pokupi Jhanvi. Bua ji kaže ti neideš nigdje. Ja sam govorila s ljubavlju, ali ti nisi razumjeo. Nemam druge opcije. Ona pokazuje otrov i kaže uzetću ovo ako ona dođe ovdje.

Khushi zove Verma-u i kaže niko od Bharadwaj-evih neće biti dio kitty žurke. Ali ja ću doći. Uskoro će ovo biti trend porodice. Ona zove nekog čoveka i govori da plan ide savršeno. Roli dolazi do Khushi i pretvara se da razgovara s doktorom. Roli kaže zašto je kitty party žurka važnija od porodice. Objasni mi. Khushi kaže idem samo da promjenim sredinu.

Anurag kaže Bua ji svi te volimo zašto nam ovo radiš?  Shanti kaže Jhanvi je tako divna. Bhagti kaže molim te Bua ji. Bua ji kaže slušaj te me, ako vam nije stalo do mene, radite što želite.  (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  3 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site