SIMAR JE MRTVA?!

Indijske Serije

Simar – 11.06.2014. – SIMAR JE MRTVA?!

By  | 
Roli grli Simar po poslednji put

Roli grli Simar po poslednji put

Simar i Roli

Simar i Roli

Simar javlja Roli da je sve u redu

Simar javlja Roli da je sve u redu

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Inspektor javlja Roli da je Simar imala nezgodu

Inspektor javlja Roli da je Simar imala nezgodu

Simar obećava Roli da će otići na liticu da proveri da li je zaista nešto/nekoga udarila. Ako je neko pita, neka kaže da je otišla u hram. Roli joj je jako zahvalna, grle se. Simar dolazi. Roli je uznemirena.

Simar stiže na liticu. Približi se zaštitnoj ogradi da pogleda. Misli kako to mesto ne bi bilo tako mirno da je Roli udarila nekog, bilo bi policije, medija. Neko je posmatra. Ona pozove Roli i kaže joj da je pogrešno pomislila da je nekoga ubila, mesto je mirno, nema nikoga. Neka prestane da brine, sve je u redu. Njoj se neko približava iza leđa. Roli je laknulo, zahvaljuje sestri. Kaže joj da požuri kući, hoće da je zagrli. Simar se smeje i kaže da može doći ali tek kad prekine vezu. Završavaju razgovor. Simar se okrene i u tom trenutku je neko gurne i ona padne sa litice uz vrisak.

Roli je zabrinuta jer se Simar nije vratila. Pokuša da je pozove, ali je nedostupna. Neko zove na fiksni. Roli se javlja. To je inspektor koji je pita da li određeni broj tablica pripada njenom autu. Roli potvrdi. Inspektor joj kaže da su auto pronašli na litici i da je osoba koja je vozila isti pala sa nje. Tim traži njeno telo. Roli je u potpunom šoku. Inspektor je pita zna li ko je vozio auto. Ona uplakana odgovori da je to bila Simar, njena sestra. Ispušta slušalicu iz ruku. Vikne ukućane i svi dođu, zapitkuju je šta joj je. Ona im kaže da je zvao inspektor i rekao joj da je Simar imala nezgodu. Svi su šokirani.

Porodica je u putu. Roli priča kako je Simar otišla na tu liticu zbog nje, jer joj je prošle noći rekla da je udarila nekoga. Otišla je tamo da proveri. Posle ju je nazvala i rekla joj da je sve u redu. Sudžata je pita zašto im ništa nije rekla. Roli odgovori da joj je Simar tako tražila. Stižu na liticu. Prem uznemireno pita inspektora gde je Simar. Roli ga pita da li je dobro.
Inspektor: “Pre nego što je naš spasilački tim uspeo da dođe do nje… (Skine kapu.) Jako mi je žao. Nismo mogli da je spasimo.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

32 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *