Roli, Kuši i Surbi planiraju put u Ahmedabad!

Indijske Serije

Simar – 11.07.2014. – Roli, Kuši i Surbi planiraju put u Ahmedabad!

By  | 
Roli i Anđeli

Roli i Anđeli

Sid smisli plan da kao ode u bolnicu i dovede Roli. Staramajka ga pita gde će, on joj kaže da ide po Roli, sigurno je završila sa testovima. Kuši ovo čuje i sumnjivo joj je to što su navodni testovi tako brzo odrađeni. Staramajka kaže Sidu da ide, nada se da je Roli zdrava.

Roli zove Simar i otkriva joj da doktori iz Navjevan bolnice trguju organima pacijenata. Sunaina je sigurno to otkrila i zato su je ubili. Simar je šokirana. Otkrije joj da ta bolnica pripada Vikrantovom bratu. Roli kaže da to onda znači da je on umešan u sve to. Simar kaže da je to nemoguće, on je tako dobar mladić. Roli odgovori da nijedan drugi doktor ne bi smeo to da radi bez njegove dozvole. Moraju da istraže to. Simar pita kako će. Roli ne zna. Simar se seti kako joj je Vikrant rekao da je Sunaina bila njegov život, a opet, nema nijednu njenu sliku. Seća se i kako je Kartik pričao telefonom i otišao u Delhi. Pita se da li su Kartik i Vikrant iza svega toga. Roli joj kaže da su ti ljudi jako opasni, ne zna kako da ih zaustave. Simar odgovori da čovek može pobeći od svega, ali, ne i od svojih dela. Oni su ubijali ljude. Sunaina će njih kazniti za sve. Napraviće takve okolnosti da će morati da priznaju svoja nedela. Roli pita kako će da isplaniraju nešto, ne mogu ni da pozivaju jedna drugu često. Simar joj kaže da će od sada samo ona nju zvati. Roli joj kaže da bi trebalo da se njih dve vide. Simar joj kaže da ne može doći u Delhi, Vikrant će onda posumnjati u nju. Zna da joj je tamo porodica.
Roli: “Ti ne možeš doći ovamo, ali, ja mogu doći u Ahmedabad!”
Simar: “Tačno! U redu, ja ću nekako pozvati Kartika ovamo!”
Roli joj kaže da će motriti na njega.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Kuši vidi Sida kako sam ulazi u kuću. Sakrije se iza stuba. Pita se zašto je Sid sam kad je rekao da ide da dovede Roli. Dolaze Staramajka i Mano, diskutuju o nečemu. Kuši pita Sida gde je Roli. Sudžata pita isto. Sid im kaže da je u svojoj sobi. Kuši mu kaže da ga je videla kako ulazi sam, kad je onda Roli došla. Roli siđe niz stepenice, pita Kuši koji je njen problem. Staramajka se raspituje za Rolino zdravlje. Roli odgovori da je dobro, doktor joj je rekao da joj je potreban samo odmor. Dođu i Prem i Surbi. Staramajka im kaže da je zvao pandit, odlučio je datum za venčanje, biće za mesec dana. Svi im čestitaju. Sid kaže da je počelo odbrojavanje. Kuši se pita kako će sve pripremiti za mesec dana. Roli kaže da Kuši ima pravo. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site