Simar - 12. 03. 2016. - Simar izaziva Malti da joj uzme dragulj ako može! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar – 12. 03. 2016. – Simar izaziva Malti da joj uzme dragulj ako može!

By  | 

capture-20160312-183358

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Staramajka pokusa da udje unutra. Simar pokusava da je zaustavi. Simar: “Staramajko, molim vas, stanite…” Odjednom, Staramajka je gurne. Zatim stoji u soku. Staramajka: “Sta ja radim ovde?” Simar: “Ne brinite. Hajdemo kuci, sve je u redu. Krenimo.” Ona odvede Staramajku ka kuci. Dole je jedna cigareta koja gori. Simar i Staramajka dolaze kuci. Simar: “Hvala Bogu, dovela sam Staramajku bezbednu kuci.” Ona zatim ugleda Malti. Simar pocinje da je cika, pita je da li je videla moc istine. Malti je ironicno upita dokle ce biti uspesna u tome da je spasi. Doda dokle ce moci da spasi ostale. Malti: “Sutra Karuna, pa Kusi, pa onda i Prem. Ko zna ciji ce red biti prvo? Daj mi dragulj, i otarasices me se. Mrak je, a tvoja porodica je u opasnosti. Razmisli koliko mozes, ali pozuri. Sutra me poseti, i donesi dobre vesti.” Sledeceg jutra, Simar dodje u Maltinu sobu. Malti: “Cekala sam te. Svesna sam cinjenice da sve mozes uraditi za svoju porodicu, zbog toga, daj mi taj dragulj.” Simar u njenu ruku stavlja cvet koji je donela iz hrama. Malti vikne u bolu, i baca cvet. Simar: “Izgleda da nisi cula sta je moja cerka (Andjeli) rekla… Ja se ne plasim nikoga. Sta god da je u pitanju, nikada ti necu dozvoliti da povredis moju porodicu.Taj dragulj je poverenje moje prijateljice, zbog toga ti ga nikada necu dati.”

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  118 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site