Simar (1591. ep.) 19.08.2016. - Simar saznaje da je Staramajka luda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Simar (1591. ep.) 19.08.2016. – Simar saznaje da je Staramajka luda a Sudžata mrtva, Piyush otkriva da mu je Anđeli sestra!

By  | 

5Simar (1591. ep.) 19.08.2016. – Simar saznaje da je Staramajka luda a Sudžata mrtva, Piyush otkriva da mu je Anđeli sestra!

Prevod: Jovan & Maya. Hvala!
Epizoda počinje sa Simar koja zabrinuto pita Kuši šta se dešava sa Staramajkom.Kuši: ,,Zbog tebe ova starica je luda!”Simar je zapanjena.Staramajka dolazi kod ostalih u hol: ,,Ne mogu da nađem Sudžatu.Znaš da moramo da uradi ‘pooju’.”Kuši hvata Staramajčinu ruku i vuče je.Simar je iznenađena i kaže da pusti njenu ruku.Kuši joj govori da ćuti.Kuši steže Staramajčinu ruku,ona kaže: ,,To boli,znaš i sama!”Simar govori Kuši: ,,Zaboravila si kako se treba ophoditi prema starijima!”Kuši: ,,Umukni!Nema sobe za tebe u ovoj kući.Ne znaš šta smo radili kada si ti napustila kuću.Ona je u ovakvom stanju zbog tebe/Simar.Staramajka ne zna da Sudžata više nije na ovom svetu!”Simar je šokirana.Kuši: ,,Pogledaj tamo!”Simar gleda u Sudžatinu sliku. ,,Vi mi to niste rekli?”Kuši: ,,Ti si za nas stranac!”Staramajka viče: ,,Simar…Moramo uraditi ‘pooju’ danas i…”Kuši odvodi Staramajku u njenu sobu i zaključa je govoreći joj da ostane tu.Simar: ,,Kuši,molim te,pusti je!”Ona hvata Kušinu ruku.Anđeli uhvati Simarinu ruku i kaže joj: ,,Kako se usuđuješ?Videla si šta se sve desilo u kući zbog tebe.Šta hoćeš ti!?”Simar: ,,Samo sam došla da upoznam svoju ćerku.”Anđeli: ,,Ti si izgubila pravo da me zoveš ‘ćerkom’ onda kada si napustila ovu kuću!”Simar: ,,Izvini.Znam da kada sam ti trebala najviše, ja nisam bila tu.Daj mi zadnju šansu.”Anđeli: ,,Kasno je za to.Ja te mrzim.Mrzim tvoje ime.” Simar: ,,A daj mi jednu šansu.Popraviću sve.”Anđeli: ,,Šta ćeš popraviti?Prati me,hajde za mnom.”Anđeli odvodi Simar u sobu i kaže joj: ,,Sedela sam ovde i plakala što ne mogu da jedem hranu koju mi ti napraviš.Nikada to nisam dobila.Čula sam da je majčina ljubav pomešana s hranom,nikada nisam imala to.Da li me možeš vratiti u detinjstvo kada sam plakala ovde i ispraviti to? Prati me dalje.” (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno