Simar - 13.03.2016. - Staramajka dolazi sebi, porodica sazna Maltinu istinu! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar – 13.03.2016. – Staramajka dolazi sebi, porodica sazna Maltinu istinu!

By  | 

capture-20160313-191031

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Svi su u hramu, Simar upita gde je Roli. Djanvi joj odgovori da je Roli jutros otisla u hram, i nazvala ju je tokom dana, ali se njoj u bolnici ispraznila baterija, pa se nije mogla javiti. Doda da nije videla Roli otkako se vratila kuci. Uma: “Veoma cudno, od jutros ni Sida nema.” Roli dolazi, Simar je ugleda i oslovi. Staramajka i ostali se okrenu ka Roli. Simar pridje Roli: “Roli, dobro je da si dosla. Gde si otisla od ranog jutra?” Roli: “Ispricacu vam kasnije, ali danas se nesto dogodilo. Prvo mi vi recite zasto ste se ovde skupili, da li se nesto dogodilo?” Simar: “Ne, samo, radili smo Mata Ranin arti i tebe smo cekali.” Roli: “Znaci da sam stigla u pravo vreme. Hajde da uradimo arti.” Simar vrti tanjir za obred, dok ostali drze sklopljene ruke i mole se. Malti lezi u krevetu, u nekoj sobi, i uspravi se u krevetu. Misli u sebi da Simar ne zna sa kim se kaci, doda da je, izazvati jednu dusu, isto sto i izazvati sopstvenu smrt. U hramu, Simar i dalje vrti tanjir za arti, Staramajka je smorena tokom molitve. Iz svoje sobe izlazi i Malti koja je obucena u odecu koju nosi kada se pretvara da je Sughanda. Zavrsava se molitva, Simar pridje hramu i u ruke uzme neke svete narukvice. Kraj Malti, koja stoji malo dalje od hrama, pojavi se i Madhvi (zena u belom). One posmatraju porodicu i Simar. Madhvi: “Sta to radi Simar?” Malti: “Sta to radi, to ne znam. Ali, sigurno izvodi nesto protiv mene. Jedna stvar stoji…” Simar se obrati porodici, dok su Malti i Madhvi zapanjene. Simar: “Ovo su Mata Ranine svete narukvice, vezite ih. Podelite ih svima…” Simar daje neke narukvice Karuni, a zatim primeti da je Staramajka uznemirena. Zene iz porodice vezu svima narukvice, Malti prokomentarise da je shvatila kakvu igru igra Simar. Zatim kaze da je to devojce mnogo lukavo (misli na Simar). Zatim kaze da zbog te narukvice, nece moci da uticu ni na jednog clana porodice, niti da hipnotisu ikoga. Simar pogleda ka Staramajci, veli da ce joj licno zavezarukvicu. Simar joj zaveze narukvicu, sveti uticaj Mata Rani pocne da deluje na Staramajku.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  52 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site