Simar - 13.03.2016. - Staramajka dolazi sebi, porodica sazna Maltinu istinu! - Page 2 of 4 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar – 13.03.2016. – Staramajka dolazi sebi, porodica sazna Maltinu istinu!

By  | 

capture-20160313-191122

Staramajka je zapanjena, iz nje izlazi zlo, crni duh. Staramajka se zadrzi za glavu, izgovori Mata Ranino ime, ostali su zbunjeni. Madhvi veli da im je Staramajka izmakla iz ruku. Staramajka je i dalje zbunjena, upita sta se dogodilo sa njom, zasto se oseca kao da se probudila iz sna koji je potrajao nekoliko dana. Staramajka: “Simar, mila, nicega se ne secam.” Simar: “Sada ste potpuno dobro, Staramajko. Nema razloga za brigu. Zbog te stvari, da bismo popricali o tome sam vas i pozvala ovde.” Karuna: “Sta je sada, Simar?” Simar: “Prethodnih dana, za sve sto se dogodilo, odgovorne su one tri duse koje su usle u nasu kucu.” Radjendar: “Zle duse, Simar?” Simar: “Da, tata. I te duse se verovatno u ovom trenutku motaju oko nas.” Staramajka: “Simar, mila, kako je to moguce?” Simar: “Nije se moglo dogoditi ne, dogodilo se. A pocelo je sa vama.” Staramajka: “Ne, ne, ne… Sta se meni moglo dogoditi? Ja sam potpuno dobro.” Simar: “Malopre ste sami rekli da se nicega ne secate. Ja cu vas podsetiti.” Simar sve isprica Staramajci, ali mi to ne cujemo, vec vidimo flash-back-ove svega sto se dogodilo u prethodnim epizodama. Staramajka se uhvati za glavu. Prem se nadoveze: “Da, Staramajko, prethodnih dana se u vasem ponasanju videlo toliko promena, da smo imali utisak da je neko drugi u pojavi nase Staramajke.” Roli: “Seka je u pravu, mnogo smo pokusali da vas zaustavimo. Ali, te duse su bacile takvu crnu magiju, da nismo to uspele uraditi. Osim vas, te duse su na svom nisanu imale i druge clanove porodice. U pitanje je dosao cak i Sandjanin zivot.” Karuna: “Ko su te duse, i sta zele od nas?” Staramajka: “Simar, iskreno mi reci ko su te duse koje pokusavaju da naude mojoj kuci, mojoj porodici.” Simar se okrene i ugleda Malti, zatim signalizira i Staramajci koja je i vise nego zgranuta videvsi je.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  52 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site