Simar - 13.03.2016. - Staramajka dolazi sebi, porodica sazna Maltinu istinu! - Page 4 of 4 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar – 13.03.2016. – Staramajka dolazi sebi, porodica sazna Maltinu istinu!

By  | 

capture-20160313-191445

Staramajka: “Svojim zlim pretnjama, nemoj pokusavati da uplasis mene i moju porodicu! Secas se, ni onda nisi mogla nista uciniti, a ni danas, nista neces moci uraditi meni i mojoj porodici!” Malti pocne da se smeje: “Nimo, tada je Malti bila sama! Danas ova Malti nije samaa! Danas je uz mene neko, ko ce vase zivote pretvoriti u pakao! PAKAO!” Staramajka je u neverici pita ko je jos sa njom, Malti ponovo pocne zlobno da se smeje. Svetla se pocnu gasiti i paliti, ponovo duva vetar, ukucani su uznemireni, uzrujani. Pored Malti se pojavi zena u belom, tj. Madhvi. Ona ih posmatra sa zlobnim smeskom na licu. Staramajka pogleda zbunjeno ka Madhvi, a i ostali ukucani. Malti je zadovoljna, smeska se. Madhvi: “Sada kada su sve karte otkrivene, igra je zabavnija, zar ne?” Malti: “Mi… Mi cemo na sve vas da bacamo kugle vatre i leda! A onda ce jedan po jedan… napustiti ovu kucu i pobeci!” Malti i Madhvi se smeju, ukucani su napeti. Svi clanovi porodice su u sobi, Pari ulazi sa koferom. Kaze da je spakovala najvaznije stvari, a preostale ce naruciti da ih donesu. Doda da je trenutno najvaznije da se spasu, i pobegnu. Karuna je pita sta govori, pita je takodje kako mogu napustiti kucu. Pari je pita sta je pogresno rekla, doda zar nije cula sta su one rekle. Uporedi njihove reci sa tim da je ostatak u kuci kao samoubistvo. Uma podrzi Pari kao i uvek. Staramajka: “Vi, prihvatate poraz pre nego sto se pcnete boriti?” Pari: “Ja smatram da trebamo da uzmemo nesto od nekog Babe, i da prosvetlimo ovu kucu.” Uma: “Ne, Pari. Zvali smo Guru Maa, i sta se dogodilo? Nikakve tantre-mantre, baba, guru, nista nece pomoci.” Pari: “Onda nam ostaje samo jedno. Svi mi, moramo otici i napustiti ovu kucu.” Simar: “Mi, svi mi, ostacemo ovde… U svom domu.” Staramajka je ponosno pogleda, Simar ih sve gleda sa suzama u oci.
Najava: Simar se obraca Malti: “Volis mnogo da se igras igre uslova, je l? Onda cu jedan uslov ja da postavim. Imas vremena do veceras, da pretrazis celu kucu. Ukoliko pronadjes taj sveti dragulj, onda je tvoj. A ako ne uspes, onda ces morati da pokupis svu tvoju bandu duhova i nosis se iz ove kuce! Prihvatas?” Malti: “Prihvatam.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  52 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site