U Đuvalinoj kući se oglašava alarm!

Indijske Serije

Simar – 13.05.2014. – U Đuvalinoj kući se oglašava alarm!

By  | 
Đanvi i Bakti

Đanvi i Bakti

Mano zove Birjua (dok su Simar, Roli i Kuši i dalje kod njega) i laže ga da zove sa neke televizije i da hoće da ga intervjuiše jer je on najpoznatiji lični asistent u Indiji. Čak bi i gđa Đuvala mogla imati dobiti od tog njegovog intervjua. Birju izlazi iz prostorije kako bi pričao na miru. Roli i Simar to iskoriste da pozovu Sida i Prema da uđu. Oni su takođe prerušeni isto kao i njihove žene. Roli i Simar se penju na sprat da potraže dokaze, dok Sid i Prem zauzimaju njihova mesta u prizemlju. Birju se vraća. On ispituje prerušene Sida i Prema, ali oni ćute. Kuši ih hvali, govori da su joj rođake sramežljive pa zato ćute. Birju želi da mu do sutra donesu biografije. Kuši uključi muziku kako bi pokazala Birjuu kako njene “rođake” lepo igraju. Prem i Sid igraju (ahahahha, jesu smešni 😀 – prim.prev.).

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Roli i Simar hoće da uđu u sobu Đuvalinog sina, ali se oglasi alarm. Birju je na oprezu i traži sa svojim ljudima uljeze. Sid kaže Premu da odvede Kuši kući, a on će da potraži Roli i Simar. Roli obori vazu i Birju je na oprezu. Roli i Simar su uplašene. Sid dolazi po njih dve, onesvestio je Birjua.

Kandidatkinje emisije “Snaja br.1” dobijaju zadatak da “masiraju” uljem svoje “bebe” (jaja koja su dobile). Đanvi zna kako se to radi jer je to imala prilike da vidi u bolnici. Bakti reši da je kopira. Njoj u jednom trenutku jaje krene da ispadne, ali ga Đanvi zadrži.

Đuvala je besna što Birju nije uhvatio uljeze. Neko joj govori da je u kuću ulazila samo Kuši sa svojim rođakama. Đuvala traži da pregleda snimke sa nadzornih kamera.

Đanvi provodi vreme s Anuragom. Bakti ih prisluškuje. Simar zove Đanvi. Hoće da popriča i sa Anuragom. Predloži mu da ide zajedno sa Đanvi u bolnicu. Bakti je besna.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site