Simar – 13.06.2014. – Prolaze dve godine....

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Simar – 13.06.2014. – Prolaze dve godine….

By  | 
Simar i Roli sa devojčicama

Simar i Roli sa devojčicama

Đanvi i Anurag sa detetom

Đanvi i Anurag sa detetom

Pari sa svojim sinčićem

Pari sa svojim sinčićem

Karuna sa Kušinim detetom

Karuna sa Kušinim detetom

Kuši

Kuši

Satu pita Sida i Sankalpa gde je suvo voće. Sudžata kaže da ga je Roli stavila negde. Kuši i Pari pozdravljaju Vermu sa njihovom decom.

Shailu da panditu sve stvari. On pita Pari gde su slatkiši. Pari mu odgovori da pita onog ko ima ključeve, kako ona može znati. Shailu pita Sudžatu. Ona mu kaže da pita Roli, ona sve zna.

Roli sprema Anjali. Anjali pita Simarinu sliku kako izgleda. Roli kaže da joj je sigurno lepa.
Shailu dođe kod njih u sobu, pita ko je ta mala princeza. Ona kaže da je ona Anjali. On pita Roli za slatkiše i kaže da ih svi čekaju dole. Roli siđe dole sa Anjali. Svima se sviđa izgled male Anjali. Sid pita Roli gde su ključevi. Ona odgovara da ih Shailu ima, on je u ostavi. Ona pita da li je Prem spreman. Sid kaže da će ga potražiti.

Prem je ispred velike Simarine slike. On se seća njene smrti, u suzama je. Seća se kako je živeo bez nje 2 godine. Takođe se seća njihovog venčanja. Sid uđe u sobu i pogleda ga, a potom mu stavi ruku na rame.
Sid: “Pročitao sam u novinama da moj brat počinje novi život. To je tako dobro. To je moj brat Prem, on je tako jak. On mora da doda smešak na početku. Gledaj Prem, cela naša porodica je srećna zbog tebe. Počinješ novi život. Suze nikad ne treba da završe niti da počnu nešto. Prošlo je 2 godine od kad nas je Simar napustila. Ne možemo je zaboraviti zato što je volimo. Život se nastavlja i moraš da živiš ovaj život. Zbog sebe, zbog Anjali. Hoćeš li? Hajmo.”
Prem pogleda Simarinu sliku opet. On oseti da ga je neko uhvatio za ruku, podigne pogled i ugleda Simar koja mu pogledom govori da ne bude tužan. On se obraduje i hoće da kaže Sidu da je ona tu, ali shvati da je sve samo iluzija  Sid ga pita da li je dobro.  Prem tužno kaže da nije ništa. On siđe dole. Simar mu se svuda priviđa.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno