Đuvala se domogla tapije na kuću Baradvajevih!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Simar – 14.05.2014. – Đuvala se domogla tapije na kuću Baradvajevih!

By  | 
Avika Gor - Roli

Avika Gor – Roli

Đuvala pregleda snimak sa nadzorne kamere i shvata da su Simar i Roli njuškale po njenoj kući.

Parino jaje je napuklo i ona pomisli da zameni svoje jaje sa Uminim. Međutim, Uma dođe i pita Pari šta radi pred njenom sobom. Ova smišlja izgovor.

Đuvala zove Roli i Simar i kaže im da zna da su bile u njenoj kući i preti da će Staramajka i Anjali umreti. Simar viče na nju da se ne usudi da im nešto uradi. Svi su uznemireni. Prem kaže da neće ostaviti Đuvalu na miru. Simar zove Staramajku da se vrati kući, ali ona nije ponela telefon. Porodica se uspaniči, moraju ih naći (Staramajku i Anjali).

Staramajka i Anjali su u kolima, Birju i njegovi ljudi ih prate.

Voditelj emisije “Snaja br.1” proverava jaja. On nalazi pukotinu na Uminom jajetu i ona biva diskvalifikovana. Ona ne može da veruje. Đanvi, Bakti i Pari idu u sledeći krug.

Staramajka izlazi da kupi Anjali balone i vraća se u auto. Roli, Simar i ostali su ih ugledali i presrećni su što su stigli na vreme. Međutim, shvate da se jedan kamion zaleteo na auto u kom su Staramajka i Anjali. Prem se ispreči svojim vozilom, te kamion skrene. Staramajka je šokirana. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno