Prem se veri Parinom sestrom, Surbi!

Indijske Serije

Simar – 14.06.2014. – Prem se veri Parinom sestrom, Surbi!

By  | 
Pari sa sestrom Surbi

Pari sa sestrom Surbi

Surbi se pozdravlja sa Roli

Surbi se pozdravlja sa Roli

Surbi je u šoku jer Prem odlazi

Surbi je u šoku jer Prem odlazi

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Surbi obećava da neće zauzeti Simarino mesto

Surbi obećava da neće zauzeti Simarino mesto

Prevod: Jeca

Shailu da ključeve Pari. Ona kaže Umi. One pričaju o Roli. Kuši ih čuje, pa im se pridruži. Prem i Sid siđu dole. Anjali zagrli Prema.

U toku je proslava povodom veridbe Prema i Parine sestre Surbi. Surbi i njena porodica su tu. Pari ses prva pozdravi sa Surbi i u sebi pomisli kako je dugo čekala taj dan, sad će ona i njena sestra vladati tom kućom, kao što su nekada Simar i Roli. Surbi razdragano pozdravi Roli, nakon što uzme blagoslove od starijih. Kaže Roli da su njih dve prijateljice, ali će se njihov odnos promeniti i treba i od nje da uzme blagoslov. Roli joj ne da da joj dodirne noge, ipak je ona (Surbi) po godinama starija od nje (Roli). Zahvali joj se što je prihvatila ovu vezu i kaže da će je od sad zvati sestrom. Puja povodom veridbe: Pandit im kaže da stave prstenje jedno drugom. Rajendar da Premu prsten. Prem kaže da ne može da uradi to. Parina mama pita šta je ovo. On ode u svoju sobu. Staramajka kaže da će ona pričati sa njim. Ona ode u njegovu sobu i pronađe ga kako priča sa Simarinom slikom.
Staramajka: “Ne možemo da te gledamo takvog više. Gledali smo te u tom bolu dve godine. Niko ne može da zauzme Simarino mesto u ovoj kući. Ali istina je da nas je ona napustila.”
Prem kaže da je neće razočarati. Pari kaže Surbi da ne brine, Prem će se složiti, Staramajka je otišla po njega.
Roli: “Seko Simar, znam da gde god da si, sigurno si srećna sa ovom odlukom. To je bolje za oboje, za Anjali i za zeta Prema.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site