Simar - 14.07.2014. - Đanvi začuje Simarin glas!

Indijske Serije

Simar – 14.07.2014. – Đanvi začuje Simarin glas!

By  | 

capture-20140716-170649

Simar – 14.07.2014. – Đanvi začuje Simarin glas!

Roli podigne kutiju i kaže da bi trebala da je tu adresa, trebala bi da odnese to pre nego što ode u hotel. Surbi pita šta je to. Roli kaže da je neko zaboravio to, ona će odneti to na adresu koja je napisana. Kuši kaže zar ne bi trebale da idu u kupovinu pre nego to. Surbi kaže da je Roli u pravu, trebaju da odnesu to.

Kartik je veoma ljut na vozača što je zaboravio kutiju tamo. Simar ga pita šta je to bilo u kutiji pa je toliko ljut. On se zaleti da kaže, ali se zaustavi i kaže da je to bio Savitin poklon. Vikrant ga odvede u stranu. Simar se pita šta može biti u toj kutiji. Vikrant i Kartik pričaju, Kartik je iznerviran. Savita kaže da nikad nije videla Kartika tako ljutog. Zvono na vratima zazvoni. Simar otvori. To je Roli sa kutijom. Obe su šokirane videvši jedna drugu. Simar uzme kutiju ne rekavši ništa. Kartik dođe i uzme kutiju od nje. Vikrant se zahvali Roli i pozove je da uđe unutra, ali ona kaže da je porodica čeka u autu i da mora da ide. Ona ode. Simar predlaže da otvore kutiju jer je to poklon za Savitu. Vikranta neko pozove na mobilni i kaže da mora da ide, a zatim kaže Kartiku da sačeka sa otvaranjem kutije dok se on ne vrati. Simar razmišlja kako Vikrant pokušava da spasi Kartika sa ne otvaranjem kutije. Kartik kaže da će otvoriti kad se on vrati. Simar razmišlja kako u toj kutiji ima nešto, mora da vidi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kuši kaže na recepciji da im treba velika soba iz koje se vidi ceo grad i da ima bazen. One se smeju. Roli kaže da je mislila na kadu. Surbi kaže da im je dovoljna jedna soba. Roli kaže da misli da trebaju da uzmu odvojene sobe. One odluče da Surbi i Kuši budu u jednoj sobi a Roli u drugu. Roli ugleda Aditi i ona joj pokaže da se nađu u sobi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *