Malti izgubi u izazovu, i odlazi zajedno sa Madhvi!

Indijske Serije

Simar – 15. 03. 2016. – Malti izgubi u izazovu, i odlazi zajedno sa Madhvi!

By  | 

capture-20160315-203540

Malti izgubi u izazovu, i odlazi zajedno sa Madhvi!
Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Malti: “Prihvacen izazov. Hajde da vidimo, hoce li pobediti moje moci, ili vasa plitka vera!” Simar: “Nemas ni predstavu koliko su mocni Mata Ranini blagoslovi. Ako neko ima njih, i svoju porodicu, on na kraju uvek pobedi. I, tvoje vreme je pocelo da otkucava, idi i nadji ga.” Pari ugleda samu sebe u vazduhu, sa modricom na celu. Ona je uplasena. Proveri ogledalo: “Ja sam ovde, ko je onda to bio malopre?” Ona se okrene, tu je Malti, Pari vrisne. Kaze da je postedi. Simar dolazi, pita je zasto je tako uplasena. Pari joj sve isprica, Simar tvrdi da je sve sto je videla bila iluzija. Pari veli da je uplasena, Simar je moli da se smiri. Oni cuju jos nekoga kako vice. Oni potrce ka sobi, to je Karuna. Simar: “Chachci, to sam ja, sta se dogodilo?” Karuna joj pokaze ogledalo, na njemu je ispisano krvlju da je smrt blizu. Karuna kaze da je dosla u sobu i videla to, veoma je uplasena. Malti i Madhvi trage dragulj. One sve prevrnu. Madhvi kaze da nisu nista pronasle, nemaju puno vremena. Pita sta sada da rade. Malti kaze da je ostala jos jedna soba. Njih dve dolaze do Premove sobe, njega pocnu daviti nekim ljubicastim uzetom, ono ga izbaci napolje i vrata se zatvaraju. Malti i Madhvi traze svuda po Simarinoj sobi. Staramajka je u ocaju, ona pita sta su uradile sa njihovom kucom, sta one to traze.. Simar je smiruje, neka se strpi do veceras, onda ce sve biti u redu. Madhvi: “Nema ga nigde. Da li da trazimo pomoc od Kal Pisaj-a?” Malti: “On ce nas obe kazniti. Imamo samo jedan put sada, moramo ga nekako pridobiti.” Simar dolazi u njenu sobu, i govori im da sada za njih nema vise mesta u njenoj kuci. Simar ostavi kutiju u ormaru/sefu. Malti i Madhvi je vide. Simar napravi Boziji simbol na sefu. Malti: “Napravila si taj znak, kako ga ne bismo mogle dodirnuti? Nije bitno, sama ces ga otvoriti! Otvaraj to pre nego sto odlepim! ( ma, ti si odavno odlepila… prim. prev. ). Zasto zelis da umres?” Simar: “Ako je umrem, ko ce ti dati “maani”?” Malti: “Ovo je moje poslednje upozorenje. Ako ni na ovo upozorenje ne budes obracala paznju, jedan clan tvoje porodice mora da umre.” Simar: “Da si mogla, vec bi ih povredila, ali ne mozes. Bog ih stiti.” Malti: “Igras se sa vatrom!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site