Malti izgubi u izazovu, i odlazi zajedno sa Madhvi!

Indijske Serije

Simar – 15. 03. 2016. – Malti izgubi u izazovu, i odlazi zajedno sa Madhvi!

By  | 

capture-20160315-203805

Simar: “Da, jer ta vatra gori u mojoj kuci!” Malti: “Sada ces videti sta ja mogu! Svakog casa, jedan clan tvoje porodice ce umreti, jedan po jedan! Ubicu celu tvoju porodicu, nemas puno vremena.” Simar se slozi, dace joj. Ona otvori sef, i izvuce kutiju. Daje ga Malti, koja otvori kutiju, a zatim je baci, jer je Simar stavila nesto Bozije unutra. Simar joj kaze da joj je rekla da nema nicega u toj kutiji sto ona trazi. Malti kaze da ju je prevarila, samo je protracila njeno vreme. Simar kaze da je to ono sto i zasluzuje, njeno vreme je gotovo, sada je vreme da ode. Malti se obrati Staramajci: “Dosla sam da te kaznim, ali je ova Simar igrala igru sa mnom! Tako je pametna.” Simar: “Gubi se odavde sada.” Staramajka: “Kakvo obecanje, sta se dogadja? Kako to da su spremne da odu iz nase kuce?” Simar: “Objasnicu vam cim one napuste ovu kucu. Necu da ih trpim vise ni trenutka.” Malti i Madhvi odlaze. Karuna se zahvali Bogu, pita Simar sta se dogodilo. Simar je zamoli da saceka trenutak, Simar uzme sindur i stavi kod ulaznih vrata. Prem pita kako su otisle. Simar kaze da su privremeno krenule, Moraju da se uvere u to da se nikada nece vratiti. Kaze da stave taj sindur u svaki cosak kuce. Roli je moli da otkrije kako su otisle. Simar je zamoli za minut. Simar dodje na terasu, ona ugleda Tulsi biljku tamo, Chandan-maani-dragulj, biser je tamo.
Najava: Simar: “Ovaj “Chandan-maani” mi je Devika dala. Jer ono ne treba stici u zle ruke.” Staramajka: “Sacuvala si to i svoju porodicu.” Malti se vrati: “Nije samo tvoja Simar tako pametna!”

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site