Mausi ji postaje deo Kitty skupa!

Indijske Serije

Simar – 15.04.2014. – Mausi ji postaje deo Kitty skupa!

By  | 
Avika Gor - Roli

Avika Gor – Roli

Prevod: čitateljka Lejla

Prvi dio

Bua ji, Anurag i Shanti su za stolom. Bua ji kaže mislim da će me ova bol ubiti. Anurag se smije. Donose joj doručak. Ona pita Jhanvi kakva je ovo vrsta doručka. Anurag-u se dopada indijski doručak. Jahnvi kaže Bua ji napravit ću paratu za tebe. Anurag i Shanti su zadovoljni. Bhagti dolazi i kaže oni su spremni. Stavlja poslužavnik s hranom pred Bua ji. Ona se obraduje. Jede i kaže ovo je tako ukusno. Bhagti servira svima. Jhanvi se to ne sviđa.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Drugi dio

Mausi ji se pita i brine hoće li joj Verma dozvoliti ili ne, da bude deo Kitty skupa. Pogleda u Simar i Roli koje stoje nedaleko, pored auta. One joj pokazuju da ide, samo napred. Mausi ji zvoni na vrata. Otvara ih Kushi. Mausi ji, Roli i Simar su zatečene, baš kao i Kushi. Simar kaže Roli da Khushi ne treba znati zbog čega je Mausi ji došla. Mausi ji tera Kushi da pozove Vermu. Verma dolazi i Mausi ji je pita za račun za mobitel, hoće da ga uporedi sa svojim. Verma kaže ja nemam mobitel. Mausi ji kaže da, ti si sama po sebi mobitel. Kushi kaže Vermi idemo unutra, zatvori vrata.
Mausi ji, Simar i Roli se pitaju kako da uđu. Verma dolazi tamo i potapše Mausi ji po ramenu. Pita šta to one rade? Roli joj kaže Mausi ji želi s tobom razgovarati o nečemu. Simar i Roli odlaze. Međutim, Verma takođe odlazi. Mausi ji se nervira. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site