Simar – 15.07.2014. – Đanvi dobija posao u Kartikovoj bolnici!

Indijske Serije

Simar – 15.07.2014. – Đanvi dobija posao u Kartikovoj bolnici!

By  | 

capture-20140718-162907

Simar – 15.07.2014. – Đanvi dobija posao u Kartikovoj bolnici!

Đanvi čuje Simarin glas i šokirana je. Kartik kaže da ima intervju. Ona kaže da ga neće uznemiravati i ode. Đanvi kaže da je to nemoguće, sigurno je nesporazum u pitanju. Kartik se izvine Đanvi što je morala da čeka i oni nastave sa intervjuom. Kad završe, Kartik joj kaže da je izabrana da bude glavna sestra u njihovoj bolnici, ali mora početi od sutra. Đanvi mu se zahvali.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Simar zove Roli i ona (Roli) joj ispriča da se Prem i Surbi venčavaju za mesec dana. Simar plače čuvši to. Roli joj kaže da ne brine, ona (Roli) je tu, venčanja neće biti, Prem je njen (Simarin) i uvek će biti, sudbina ih je razdvojila na neko vreme, ali sad je vreme da budu zajedno. Obećava joj da će u naredne 4 nedelje otkriti smrt o Sunaininoj smrti i ujediniti je sa Premom. Ali, treba joj pomoć u tome, moraju da se vide. One se dogovore da se nađu u kafeu koji je blizu Vikrantove kuće.

Roli ode do Kuši i Surbi i vidi da su one spremne za kupovinu, kaže da se ona ne oseća najbolje i da ne može da ide. Surbi kaže da će onda ostati sa njom, ne mogu da je ostave samu. Roli kaže da ostaju tu jako kratko, jedan dan mnogo znači, ona će odmarati a ako se oseti bolje, pridružiće im se. Kuši krene da pita nešto ali je Roli prekine i kaže da ne troše vreme na nju i da idu. Surbi pita Roli da li je sigurna, a kad ona klimne glavom, kaže joj da se čuva i da ih pozove ako joj bilo šta zatreba, neka ih pozove, odmah će doći. Surbi i Kuši odu. Ona u sebi traži oproštaj od Surbi, lagala ju je, ali nema drugu opciju. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site