Simar - Simar probode Staramajku mačem!

Indijske Serije

Simar -15.07.2016. – Simar probode Staramajku mačem?!

By  | 

capture-20160717-123326

Simar probode Staramajku mačem!
Prevod: Kristina. Hvala. 😀
Mahamaya kaže Kaal-u da Mataji mora biti ubijena od Simarine ruke. Doda da će njene veštice paziti na njih (porodicu) i ako neko pokuša da bude pametan, Prem će platiti za to. Ona se smeje. Rajhinder pita šta sad da rade. Sujata kaže da Bog neće dozvoliti da se to desi. Prerna kaže šta sad da radimo. Mataji govori svima da se smire i pođu sa njom jer treba da razgovaraju. Kamiya kaže Simar da ne brine i da to neće biti teško za nju. Simar pomisli da mora razgovarati sa Amarom o tome,nemaju mnogo vremena. Mataji je vezana za kovčeg i okružena je vešticama. Svi je gledaju,ali ne mogu da se pomere. Prerna pita šta se dešava, ne mogu da se pomere. Simar u sebi moli Boga da joj pomogne. Sujata govori Simar da stane. Mahamaya govori u sebi da će istine i laži biti otkrivene, kao i njeno lice pred svima. Sankalp pita Simar šta to radi. Simar čita njihovu mantru. Ona uzima mač. Mahamaya govori da je mjesec izašao,došao je kraj čekanja Simar. Zove je da dođe i govori joj da uzme mač jer je došlo vreme da je ubije. Prerna govori Simar da stane. Simar podiže mač. Sujata joj govori da stane i da je ona njihova Mataji.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  6 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site