Simar napušta Baradvađ kuću sa sinom!

Indijske Serije

Simar (1571. ep.) 23.07.2016. – Simar napušta Baradvađ kuću sa sinom!

By  | 

page

Simar napušta Baradvađ kuću sa sinom!
Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Simar je zapanjena kada ugleda Prema pred sobom: “Prem ji, vi? Zasto vi ovo radite?” Zatim se pojavi Sudzata sa ostalima koja kaze: “On to radi, jer nije sebican poput tebe. U ovo je umesana volja svih nas.” Simar: “Nisam vas poslusala, pa ste naterali Prema da kidnapuje nase dete? Staramajko, vidite ovo… (Priblizi joj se.) Urazumite majku, ne znam sta je rekla Prem ji-u, pa se okrenuo protiv mene. (Ona bolno okrene glavu od Simar.) To znaci, da i vi… Ovde se nesto veoma strasno desava! Jer… clanovi Simarine “Sasural” nisu bili ovakvi! (Simar je u bolnim suzama, cuvsi njene reci, ostale ispuni bol…) Prvo sam na vas mislila, jer, vi ste vazniji za mene od Boginje, Staramajko… A vi maa.. Verovala sam vama, koliko nisam rodjenoj majci, znate li to, maa? Svaku sam vezu ispunjavala sa ljubavlju i paznjom, je l neko nekad nesto osetio? (Razocarano se obrati Prerni.) A ti? Ne samo recima, srcem sam te smatrala svojom Roli! A ti si mi u trenutku okrenula ledja, Prerna?” Prerna: “Istina je da…” Simar: “Istina je da ti nisi Roli!! Niti ikada mozes biti… (Niz njeno lice teku suze razocarenja… Zatim pogleda ka Rolinoj slici.) Ona nije ovde, zato sam ja ovako usamljena…”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  16 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site