Prem kaže da je vreme da se Simar vrati u Baradvađ kuću!

Indijske Serije

Simar (1574. ep.) 27.07.2016. – Prem kaže da je vreme da se Simar vrati u Baradvađ kuću!

By  | 

pagePrem kaže da je vreme da se Simar vrati u Baradvađ kuću!

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Rita: “Dosla je sa tobom, i sedela na prednjem sedistu? Jesam li u pravu?” Simar: “Gospodjo…” Rita: “Ucuti, ti si sluzavka ovde! Guvernanto moje dece, nemoj sanjati o tome da budes gazdarica ove kuce!” Simar: “Zao mi je, gospodjo.” Kapoor: “Nasa deca su tako kulturna i vaspitana, iz razloga sto je ona ovde. Vredjas je. Da nije nje, i nasa deca bi bila poput one devojcice iz skole (misli na Andjeli)! Prestani da vredjas Simar!” Simar krene, a zatim i Kapoor. Rita u besu razbije vazu.” Porodica Baradvadj je u dnevnom boravku, tema je Andjelino ponasanje u skoli. Kusi: “Ona je dete, Preme.” Prem: “Ne staj na njenu stranu. Ona nema manira, ona je njega osamarila, a on se njoj izvinio. Zbog njega, ona nije izbacena iz skole.” Andjeli: “Ako je on tako dobar, onda mene ostavi i usvoji njega!” Prem joj vikne da ucuti, zatim je osamari. Kusi: “Ti…” Prem: “Ti si je napravila ovakvom.” Andjeli: “Nemoj nista da kazes KB (Kusi Baradvadj). Ti ne brines o meni, kao sto ni moja majka nije brinula! Bolje je da umrem.” Ona nozem malo isece vene, svi potrce ka njoj. Staramajka veli da pozovu doktora. Kusi u sebi misli da ne zna kakvo je vaspitanje Simar poradila njenom sinu, ali ona je totalno uspesna u nameri da razmazi i pokvari njenu kcerku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  3 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site