Simar - 16.04.2014. - Khushi šalje Vermi poruku sa telefona Mausi!

Indijske Serije

Simar – 16.04.2014. – Khushi šalje Vermi poruku sa telefona Mausi!

By  | 

Simar - 16.04.2014. - Khushi šalje Vermi poruku sa telefona Mausi!

Simar – 16.04.2014. – Khushi šalje Vermi poruku sa telefona Mausi!

Roli pita mausi ji da se raspita za gospođu Chadda. Svi su zauzeti ručkom, i kažu kako je ukusan. Ona ide do gospođe Gill i kaže gospođa Chadda je bila tako dobra. Ti sigurno znaš zašto je ona otišla. Ona kaže ne, ne znam ništa. Ona pita gospođu Singh ona kaže ne, ne znam zašto je otišla.  Khushi se pita zašto je ona zainteresirana za gospođu Chadda. Mausi ji pokušava laskati svima. Ona pita drugu gospođu za nju. Simar kaže razgovaraj o njoj pred Khushi. Mausi ji pita Kinjel šta se događa. Ona kaže ti si zaista prosvijetlila kitty zabavu.  Mausi ji trebam se zahvaliti gospođi Chadda-i na odlasku. Gospođa kaže znam zašto je otišla. Khushi kaže da jedemo sladoled. Ona kaže u njenoj kući se nalazi duh. Khush-in telefon zvoni. Simar pita mausi ji da je prati. Khuhsi kaže ja sam na redu da ostvarim slijedeći cilj. Nemoj zvati ponovo i ponovo. Simar pita Mausi ji da priđu bliže jer je nemogu čuti. Mausi ji pokušava da ide bliže. Stara gospođa uzme telefon i kaže trebala bi biti aktivnija. Khuhsi kaže da, shvatila sam. Ona kaže želim dvije ili tri kuće zajedno. Khushi kaže to je previše, kako ću upravljati s dvije tri kuće. Khushi ugleda sjenu na zidu i pita se ko bi mogao prisluškivati njen telefonski razgovor.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Bua ji čita u magazinu da ljudi postaju ludi nakon što dobiju modricu na glavi.  Ona  to pokazuje Anurag-u. Jhanvi dolazi i kaže pustite me da vam napravim čaj. Bhagto dolazi tamo i pita Anurag-a da li može da mu izmasira glavu. Ona prihvata da ga izmasira. Anurag kaže vau prošlo je.  Jhanvi dolazi s čajem, i kaže bol je nestao, ali nemogu odbiti Jhanvi. Bhagti kaže da se dobija kiselost, ako se čaj uzme tri puta.  Jhanvi kaže uredu, žao mi je.

Khushi ulazi unutra, Karuna pita gdje si ti bila. Ona kaže uzela sam svoje lijekove. Khushi pita znaš li gdje je Mausi ji?  Ona kaže da, svi znaju. Khushi kaže kako je mata ji prihvatila? Karuna kaže zašto bi je zaustavljala. Bolje je da provjeri svoje zdravlje. Khushi kaže da dobro je. Ja mislim da bi i ti trebala provjeriti svoje zdravlje.  Khushi kaže u sebi, znači tako je ona lagala i otišla na Kitty.

Khushi dolazi do Mausi ji i kaže izgledala si nevjerovatno na kitty zabavi. Žao mi je što sam bila protiv tvog prisustva za zabavu.  Mausi ji kaže ja uvijek izgledam dobro. Ona krade njen telefon i odlazi u svoju sobu.

Khushi piše tetki Vermi s telefona od mausi i kaže slijedeća kitty zabava biti  kod  Bharadwaj-evih u kući. Verma tetka odgovara i kaže to je dobro.

Gledatćete Verma tetka dolazi i kaže mataji da je slijedeća kitty zabava kod njih u kući.Mataji kaže ja sam protiv toga svega. Verma kaže ali mausi ji nam se pridružila na zadnjoj kitty zabavi.

Epizodu prevela čitateljka Lejla. 🙂

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  5 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site