Savita ne zna da Simar nije Sunaina!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Simar – 16.06.2014. – Savita ne zna da Simar nije Sunaina!

By  | 
Simar i Vikrant

Simar i Vikrant

Vikrant ulazi u kuću. Simar/Sunaina kaže Sanđani da joj je stigao tata. Vikrant vadi čokoladu za nju, ali je mala ljuta na njega jer kasni i ne prihvata. On pokušava da se opravda, imao je puno posla, ali ona neće da ga sluša. Vikrant kaže Simar da sad samo ona može da je odobrovolji. Simar krene da to i uradi, kad Savita (Simarina nova svekrva, Vikrantova majka) pita sina zašto bi je Sunaina/Simar odobrovoljila kad je on kriv, došao je kasno. Ona kaže da se on stara da kriminalci budu kažnjeni, a danas će ona kazniti njega jer kasni na sopstvenu zabavu povodom druge godišnjice braka. Naredi mu da se izvini svojoj ženi i ćerki. Vikrant se izvini Sanđani, ali ona traži da se izvini i njenoj mami. Vikrant se izvini i Simar. Ona se smeje. Vikrant i Simar dolaze kod gostiju koji im čestitaju godišnjicu. Savita želi da popriča sa Simar. Kaže joj da je vreme da seku tortu. Simar joj kaže da Kartik (dever) još nije došao, trebalo bi da sačekaju još malo. Savita prokomentariše da joj je dever isti kao i muž, stalno kasne, obojica. Simar joj kaže da joj je Kartik javio da ima hitnu operaciju. Čim završi seda na prvi avion za Delhi i dolazi. Savita je pita zar mu je poverovala. Vikranta zove Kartik, ispostavlja se da je propustio let zbog te važne operacije. Savita pita Simar šta joj je rekla. Simar pomaže Saviti da sedne u invalidska kolica.

Simar i Vikrant seku tortu, daju parče maloj Sanđani. Savita prokomentariše kako bi volela da je Sunainina/Simarina porodica sa njima na taj dan. Simar i Vikrant se samo pogledaju. Simar odgovori da njeni u svakom slučaju ne žele da budu u kontaktu s njom. Vikrant kaže majci da ne treba to da pominje na taj dan, treba da slave.

Kod Baradvajevih je slavlje takođe u toku. Roli i Sid igraju kod njih, a ovamo igra Simar sa nekim devojkama. Jedna od devojaka povuče i Vikranta da igra. Njemu i Simar je nelagodno. Oni igraju sa Sanđanom. Roli i Sid igraju sa Anđali. Svi se zabavljaju, ali je Prem tužan. On se seća kako je igrao sa Simar. Porodica primeti njegovu tugu. Simar fotografišu dok pleše. Prem i Surbi stoje u sredini dok oko njega igraju devojke. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno