Simar obaveštava Roli da Kartik ostaje sam u kući!

Indijske Serije

Simar – 16.07.2014. – Simar obaveštava Roli da Kartik ostaje sam u kući!

By  | 

capture-20140721-173422

Simar – 16.07.2014. – Simar obaveštava Roli da Kartik ostaje sam u kući!

Roli priđe stolu i uzme svoj telefon i kaže da ga je zaboravila, zatim kaže Vikrantu da je zvao nekoga, nada se da ga nije omela. Vikrant kaže da nije uopšte. Kada Roli ode, Simar prebacuje Vikrantu da je sumnjao u nju. On joj se izvinjava.

Roli je na parkingu, Aditi dolazi i izvini joj se, kaže da je bila zaglavljena u saobraćaju. Roli joj ispriča šta se desilo. Kaže joj da treba da idu u Kartikovu kuću i da ga uplaše sa Sunainom. Aditi kaže da ovde ima mnogo umetnika, angažovaće onu koja liči na Sunainu. Roli kaže da mora da ide, Kuši sumnja u nju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Surbi i Kuši se vraćaju u hotel. Kuši planira da uhvati Roli, razmišlja kako zna da neće biti u sobi (Roli), moraće da odgovori na Surbina pitanja. Ona pokuca na Rolina vrata. Roli nakon nekog vremena otvori, pita ih zašto su se tako rano vratile. Surbi kaže d je Kuši želela da se vrati i da je vidi pošto nije dobro. Kuši kaže da je brinula za nju. Ona razmišlja kako će otkriti zašto je došla tu. Roli zahvali Bogu što ju je spasio.

Kartik otvara kutiju u kojoj je navodni poklon za Savitu. To su lekovi za nju, kaže da ih je doneo iz Amerike za nju. Savita mu kaže da je uvek hteo da ona stoji na svojim nogama, doneo je nove lekove za nju. Vikrant joj kaže da bi trebala biti srećna zbog toga. Kartik kaže da poseduje bolnicu i leči ljude tamo, ali se oseća bespomoćno kada je vidi u tom stanju. Savita ga zagrli. Simar kaže u sebi da Kartik laže, zašto bi bio toliko zabrinut zbog lekova. Kartik obaveštava Simar da svi večeras idu na večeru,  neka ide da se spremi. Simar kaže u sebi da Roli i Aditi dolaze večeras, šta da radi. Kartika neko pozove. Simar se zaustavi. On kaže samo „u redu“, a zatim obavesti Savitu da mora da zove konferenciju, neka oni idu, on će im se pridružiti kasnije. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *