Simar, Rohan i Piyush dolaze u Bharadwaj kuću zbog Anđeli

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Simar (1601. ep.) 02.09.2016. – Simar, Rohan i Piyush dolaze u Bharadwaj kuću zbog Anđeli, a Simar odlučuje da ode u Mumbaj!

By  | 

2Simar, Rohan i Piyush dolaze u Bharadwaj kuću zbog Anđeli, a Simar odlučuje da ode u Mumbaj!

Prevod: Jovan. Hvala! 🙂

Epizoda počinje sa Simar koja govori: ,,Moja kćerka…Bože,molim te da je zaštitiš.Piyushe,gde ona može biti?Moramo da odemo kod nje da je nađemo.” Ona odlazi.
Anđeli dolazi na mesto. Mahesh: ,,Dođite,gospođo.” Anđeli kaže da nema kuće danas. On joj kaže da dođe.
Simar: ,,Moram otići u Bharadwaj kuću.” Piyush: ,,Sećaš li se šta se desilo prošli put kada si išla?” Rohan: ,,Možeš da budeš uhapšena.” Simar: ,,Ne zanima me.Hoću da nađem svoju Anđeli i vidim da li je dobro.Moram da odem u Bharadwaj kuću.” Piyush kaže da će krenuti sa njom. Rohan: ,,Piyush je u pravu.” Oni odlaze.
Anđeli: ,,Ja ću živeti ovde?” Mahesh: ,,Ovo je šta si dobila za svoj iznos.” Anđeli ulazi ulazi u sobu i kašlje. Ona ga pita da li je ovo soba koju joj je dao za 20k? Mahesh: ,,Veoma je komplikovano da dobiješ sobu za jednu devojku koja želi da postane glumica.” Anđeli ga pita šta. Mahesh: ,,10 žena kao ti dolaze svaki dan.” Anđeli: ,,Ma pokaži mi drugu sobu.Ne mogu da živim ovde.” On joj kaže da je dobila samo ovu sobu. Anđeli: ,,Vrati mi moj novac.” Mahesh: ,,Rekoh ti da se novac ne može ponovo vratiti.” Anđeli pita šta. On kaže da je to to. Mahesh: ,,Ja sada odlazim.Nemoj da me zaboraviš nakon što postaneš zvezda.” Anđeli: ,,Moje stopalo…Moram se osvežiti.Idem da se vidim sa Arjunovim bratom.” Ona kašlje…
Prem: ,,Nema nikakve informacije još(u vezi Anđeli). Staramajka: ,,Zovi Simar.Ona će pronaći Anđeli.Simar je njena majka.Ona će pronaći svoju kćerku.” Kuši: ,,Izvedi je odavde.” Staramajka: ,,Simar joj je majka!” Prem: ,,Odlazim u policijsku stanicu.Ne mogu da čekam i sedim više ovde.” On odlazi iz kuće. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno