Porodica Bharadwaj prima obaveštenje

Indijske Serije

Simar (1608. ep.) 13.09.2016. – Porodica Bharadwaj prima obaveštenje o tome da Simar želi da postane Anđelin staratelj!

By  | 

2Porodica Bharadwaj prima obaveštenje o tome da Simar želi da postane Anđelin staratelj!

Prevod: Jovan. Hvala! 🙂

Epizoda počinje sa Roshni koja dolazi kod Rohana i kaže mu: ,,Želim da razgovaram o Piyushu.Otkad se vratio iz Mumbaja,veoma je zabrinut.” Rohan: ,,I ja sam primetio to.” Roshni: ,,Treba da učinimo nešto da bi ga oraspoložili.” Rohan: ,,Ja ću učiniti to.Ne brini.” Roshni mu se zahvali.
Simar zove advokata i pita ga da li je poslao papire. Advokat kaže da ih je poslao Premu Bharadwaju. Simar mu se zahvali. Oni završe razgovor. Simar: ,,Izvini,Prem ji.Morala sam da stojim i čekam 15 godina,i sada ću stati protiv tebe zbog svoje kćerke.”
U Bharadwaj kući,čuje se zvono na vratima. U holu je Kuši i ona otvara vrata. Ona uzima izveštaj iz suda što je poslala Simar i pročita ga,šokirana je. Kuši: ,,Uau,Simar.Opa,gledaj u ovu prijavu.Ovo će razbesneti Prema još više.” Kuši zove sve: ,,Pari,Uma,Prem brate,Staramajko,
Anđu…!” Svi dolaze i gledaju je. Kuši pita Staramajku: ,,Da li Vam zaista nedostaje vaša Simar,zar ne?Pogledajte šta nam je Simar poslala.” Staramajka: ,,Neko pismo?Pročitaj.” Kuši: ,,Okupite se svi.” Svi se okupe. Kuši: ,,Gledajte šta je Simar poslala za Prema.Legalnu objavu. Kako Simar može uraditi ovo?Ne samo što je napustila Prema,neko ovde piše da si ti/Preme neodgovoran i nesposoban otac.” Anđeli: ,,Šta želi više da žena?” Kuši: ,,Želi da bude Anđelin novi staratelj.” Prem dolazi,uzima papir i kaže ,,pa šta bi ona/Simar učinila drugo”. Prem odlazi besan.Svi odlaze svojim putem i samo ostaju Pari,Uma i Kuši. Pari kaže Kuši da je napravila sjajnu dramu i smeje se. Kuši kaže da će biti još delova dodato u to. Kuši zove nekoga i kaže da zove Kuši/da je to Kuši na vezi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!