Počinje sudski postupak u vezi starateljstva nad Anđeli!

Indijske Serije

Simar (1615. ep.) 22.09.2016. – Počinje sudski postupak u vezi starateljstva nad Anđeli!

By  | 

14469413_611600632351496_1047481642_nPočinje sudski postupak u vezi starateljstva nad Anđeli!

Prevod: Anabela & Vivian. 😀
Pijuš kaže da ne zna šta se dešava u Baradvađ kući, pita se da li da nazove Simar ili ne. Rošni uđe unutra i pita ga da li je spavao. On odgovori da mu majka mnogo nedostaje. Rošni ga pita da li je okej, on veli da se oseća usamljeno, i da se nada da je Simar dobro. Rošni ga teši rečima da se ne brine, čak i da niko nije uz njega, ona je uvek tu za njega. Pijuš se zahvali Rošni.
Noću, Simar gleda kako Anđeli spava. Priseti se Anđelinog detinjstva i ponašanja. Priča sa Anđeli koja spava, govori joj da je sada dosta starija, ali i dalje ista. Morala je da stavi jastuk pored nje u detinjstvu. Bila je tako srećna kada ju je prvi put videla nakon rođenja. Doda da ju je onda uhvatila za prst, a zašto je sada ne uhvati za ruku? Nije trebalo da je ostavi tada, ona (Simar) je odgovorna za sve ovo. Ali, vreme je da ispravi svoju grešku. Pita se da li da nazove Pijuša, on sigurno spava sada.
Ujutru, Simar nazove Pijuša. On veli da je čekao njen poziv celu noć. Simar kaže da je mislila da on spava. Pijuš joj poruči da se vide na sudu.
Kuši uđe unutra, i obrati se svojoj lutki Anđu, govori joj da popije jogurt, pa da sud odluči u njenu korist. Prem i Anđeli krenu u sud.
Picture source: www.instagram. com – Sasural SImar Ka Official.
(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!