Sasural Simar Ka - 1635. ep-Prem ne veruje Simar!

Indijske Serije

Simar (1635. ep.) 19.10.2016. – Prem ne veruje Simar, Anđeli veruje Kuši i Savantu i brani ih!

By  | 

capture-20161019-224134

Sasural Simar Ka – 1635. ep-Prem ne veruje Simar!

Prevod: Jovan. 😀
Epizoda počinje sa Kuši koja pokupi svoj tanjir za ,pooju’/puđu. Staramajka pita Sanskara da stoji sa njom/Kuši. Svi oni rade rituale. Prem je na korak da učini da Simar pije vodu, ali oni tad čuju kako Anđeli viče/vrišti. Rađinder pita šta se dešava sa Anđeli. Staramajka kaže Anđeli da joj Simar kupila ovu odeću. Anđeli pali odeću što joj je Simar kupila. Simar je šokirana i puta je šta to radi..? Govori da su je to pitali i Staramajka i Papa ji/otac. Anđeli gura Simar odatle i kaže joj da pogleda šta ona misli o njenim poklonima. Anđeli pali odeću. Svi gledaju. Staramajka kaže Amaru da donese vodu. Amar gasi vatru. Anđeli kaže: ,, Kada bih mogla zapalila bih sve što ima veze sa ovom ženom/Simar.” Simar je pita što je toliko mrzi i govori kako joj se prvobitno ta odeća što je kupila njoj/Anđeli dopala. Anđeli kaže: ,, Pretvarala sam se kako mi se svidela odeća. Znaš da si ti jedna veoma zla i lažljiva žena! Možeš/Spremna si da učiniš sve samo za svoj cilj/svrhu.” Prem je pita šta to govori. Anđeli mu kaže: ,, Tata, ti si slep u ljubavi za njom ali ja vidim realnost. Ona je prevarila mene, tebe i sve ostale ovde! Pretvarala se da je dobra žena i dobra majka. A sada ću je razotkriti.” Rađinder je pita šta to govori. Anđeli kaže: ,, Kušinu istinu.” Amar pita Anđeli kako uopšte može da optužuje Simar. Anđeli: ,, Daću vam dokaz.” Ona pusti glas kada je pričala sa Savantom. Staramajka kaže da je to laž. Simar kaže: ,, Ne, to nije istina, Prem ji…” Prem joj govori kako ne mora da se pravda.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site