Sankalp ima ideju da spriječi Kuši da odradi Simarine rituale

Indijske Serije

Simar (1656. ep.) 17.11.2016. – Sankalp ima ideju kako da spriječi Kuši da odradi Simarine rituale tokom venčanja!

By  | 

capture-20161118-193037Sankalp ima ideju da spriječi Kuši da odradi Simarine rituale

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Saroj pita Vikrama gde je bio. Sutra je njegovo vencanje, treba na sisanje. Vikram je pita da li je bila da se vidi sa Simar? Kaze da nije trebala. Saroj veli da je morala, zelela je da zna kako ce oni reagovati. Tao ji veli da ce oni smireno prihvatiti stvar, ukoliko u buducnosti saznaju. Agarwal govori da se sada ne moraju brinuti. Saroj kaze Vikramu da pusti proslost, sada neka joj obeca da vise nikada nece uraditi nista slicno. Zatim stavi njegovu ruku na njenu glavu. Tao mu kaze da joj obeca. Vikram skloni njenu ruku sa njegove glave, veli da ne moze da obeca. Agarwal ga pita da li je poludeo. Vikram kaze da je njemu njegova porodica na prvom mestu. Ako neko pokusa da povredi njegovu porodicu, morace da plati i cak ce izabrati pogresan put da kazni istu osobu. On krene, Agarwal mu kaze da ga saslusa… Staramajka dodje kod Prema. Pita ga kako moze neko drugi da veze Andjelin cvor na vencanju, dok su on i Simar tu? Prem izjavi da je za sve kriva Simar. Nije bila tu kada je najvise bila potrebna Andjeli, ali zato je Kusi bila tu. Staramajka govori da je svakako nisu pustili, zatvorili su sva vrata za nju. Simar to ne bi uradila, ne bi ostavila Andjeli, ali oni su zatvorili sva vrata za nju. Simar je toliko toga uradila za njih, ali izgubila je sve momente sa kcerkom. Sada se Andjeli udaje, neka ne oduzima Simar njeno najlepse pravo sada.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site